Ev, kara sineklerden nasıl arındırılır?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, 1 haftadır ev kara sinek yuvası oldu öldürüyoruz yenisi geliyor. Bunlardan kurtulmak istiyoruz artık. Bilgisayardayım biri geliyor uyuz uyuz yanıma geliyor rahatsız ediyor. Yemek yiyorum yemeğe konuyor, yemeği yiyemiyorum. O kadar noktaya geldi artık. Evde kuş var onu bile yemin ediyorum rahatsız ediyor artık o derece. Kuşu etkilemeyecek şekil de nasıl kurtuluruz bunlardan? Şu an Odamda 6-7 tane var.

Ben gece odama sarimsak koyuyordum gelmiyordu, biraz tuhaf olabilir ama ise yariyor

Ben gece odama sarimsak koyuyordum gelmiyordu, biraz tuhaf olabilir ama ise yariyor

Odada da ölüm kokusu olur ya. Rahatsız olduğum Ortam'da kendi yatağım bile olsa uyayamam. Parfüm sıkayım üstüme diyorum kuş etkilenir.

Odada da ölüm kokusu olur ya. Rahatsız olduğum Ortam'da kendi yatağım bile olsa uyayamam. Parfüm sıkayım üstüme diyorum kuş etkilenir.
Ben sarimsagi her turlu seviyorum sizi bilemem. Feslegen de ise yarar.

Ben sarimsagi her turlu seviyorum sizi bilemem. Feslegen de ise yarar.

Sarımsağı hiç sevmem hocam. Fesleğen varsa deneyelim bir. Evde kuş olmasa yapacağım çok şey var ama kuşlar da çok hassas olduğu için yapamıyoruz bir şey.

Öncelikle havalandırma yerlerine, pencerelere ve kapılara sineklik takın. Fiziksel engelden güzeli yoktur.

Sabahtan evi tahliye edin. Bütün kapılarını ve pencerelerini kapatın. Her odanın her köşesine sinek öldürücü sıkıp kafanızdaki poşetle ile evden kaçın. Sinek gibi ölmemek için poşet önemli.

Öğlen-öğleden sonra geri dönüp evi havalandırın. Tekrar çıkıp akşam gelin. Bunu 2 gün sonra sinek olmasa bile tekrar yapın.

Dediğiniz güzel de evdeki kuş allahına kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…