Ev mi Dershane mi?

Evde kafanın odaklanamayacağını düşünüyorum. Televizyon, telefon veya herhangi bir şeye beynin yönelmek isteyebilir. Dışarıdan ses gelebilir veya biri sana seslenebilir. Bu gibi durumlar dikkatini bozar. Toplumda ve bulunduğum ortamdan dolayı beynin zaten uyum sağlamaya çalışacaktır.

Ben kesinlikle ev öneriyorum bir çok nedeni var.Öncelikle maddiyat yönünden artısı var ve bu artıyı kaynak alarak kullanabilirsiniz günümüzde gerçekten güzel kaynaklar var sadece soru bankası olarak değil.Kişisel görüş olarak ise dershane insanı baskı altına sokabilir.Belki biraz klasik olabilir ama çalışmak isteyen insan çalışır bana göre.

Evde ders çalışacağım diyen Öğrencilerin %85 Ders çalışmıyor. Özellikle Akıllı telefonların yaygın olduğu bu dönemlerde öğrenciler daha çok Sosyal medya da takılıyor.

Bilmediğin konular hakkında işin uzmanına başvurman gerekiyor. O yüzden Dershaneyi öneriyorum. Hatta katı kuralları olan, Derse girmeden önce telefonları girişte bıraktığın bazı Dershaneler var. Oraları tercih edersen senin için daha iyi olacaktır.

Kesinlikle dershaneyi öneririm ben temsl liseye gidiyorum 11. Sınıfa geçtim saat 13 e kadar 11. Sınıf dersleri saat 15 e kaar 9 10 anlatıyorlar saat 17 ye kadar soru çözümü etüt vs sınav falan yapıyorlar

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı