Bu konu üzerinde herhangi bir bilgim yok. Hazır sandalye, masa, yatak vb. 3D eşyaların olduğu programda sadece yerleştirme görevini ben yapmak istiyorum. Böyle bir program var mıdır?
Daha realistik görüntüsü olan bir şey tercih ederim.
Daha realistik görüntüsü olan bir şey tercih ederim.
Odamın düzeni hakkında orada editlemeler yapıp daha ferah bir görüntü ayarlamak için aslında böyle bir şey yapmak istiyorum. Üstüne düşüp mesleğim haline getirmek değil amacım. Teşekkürler siteye göz atacağım.Paylaştığım siteye bakabilirsin. Eğer daha gerçekçi bir program arıyorsan tasarım öğrenmelisin.
Site gayet kullanışlı ve basit yardımınız için tekrardan teşekkürler.Paylaştığım siteye bakabilirsin. Eğer daha gerçekçi bir program arıyorsan tasarım öğrenmelisin.
Ne demek hocam işinize yaradıysa ne mutlu. İyi forumlarOdamın düzeni hakkında orada editlemeler yapıp daha ferah bir görüntü ayarlamak için aslında böyle bir şey yapmak istiyorum. Üstüne düşüp mesleğim haline getirmek değil amacım. Teşekkürler siteye göz atacağım.
Site gayet kullanışlı ve basit yardımınız için tekrardan teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.