Eksik yanlarını söyler misiniz? Dış mekan renderlarına önem vermem gerekiyor iç mekana kıyasla çok vasıfsız geliyor gözüme.
Eki Görüntüle 1914013
Eki Görüntüle 1914012
Bana kalırsa binanın en alt kısmını gri değil mozaikli yapın. Çok küt durmuş.Eksik yanlarını söyler misiniz? Dış mekan renderlarına önem vermem gerekiyor iç mekana kıyasla çok vasıfsız geliyor gözüme.
Eki Görüntüle 1914013
Eki Görüntüle 1914012
İki günümü aldı, sketch up’ta modellemişler 3ds max’e aktarıp hatalı kısımları düzelttim ama düzeltmeye vaktimim yetmediği yerler oldu. Vray kullandım, Chaos vantage ile render aldım.Gayet iyi gözüküyor. Belki güneşin gücünü arttırabilirsiniz, çimlere renk değişkeni ekleyebilirsiniz. Bir de evin camları biraz daha fazla IOR'a sahip olmalı gibi.
Hangi render motorunu kullandınız? Bu proje ne kadar zamanınızı aldı?
Aslında bana söylenen şuydu, “Bu projeyi daha öncesinde birisi hazırladı ve beğenmedik daha iyisini yapmaya çalışır mısın?” Dediler ben de malzemeleri pek değiştirmeden ilerledim çünkü projeye ait hiçbir bilgim yoktu. Benden önceki hali şuydu;Bana kalırsa binanın en alt kısmını gri değil mozaikli yapın. Çok küt durmuş.
Siz baya düzenlemişsiniz hocam o zaman iyi olmuş.İki günümü aldı, sketch up’ta modellemişler 3ds max’e aktarıp hatalı kısımları düzelttim ama düzeltmeye vaktimim yetmediği yerler oldu. Vray kullandım, Chaos vantage ile render aldım.
Aslında bana söylenen şuydu, “Bu projeyi daha öncesinde birisi hazırladı ve beğenmedik daha iyisini yapmaya çalışır mısın?” Dediler ben de malzemeleri pek değiştirmeden ilerledim çünkü projeye ait hiçbir bilgim yoktu. Benden önceki hali şuydu; Eki Görüntüle 1914128
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.