Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 1 Temmuz 2021 #11 death flex dedi: Niye onlar otelde kalmıyor? Mantıklı değil bence. Genişletmek için tıkla... İnsafa bağlı dedim?
death flex dedi: Niye onlar otelde kalmıyor? Mantıklı değil bence. Genişletmek için tıkla... İnsafa bağlı dedim?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.683 Makaleler 13 Çözümler 20 1 Temmuz 2021 #12 Gojira dedi: Uyarı verilmemişse bal gibi de sorun var. Çat diye söylenirse adamlar nasıl bulsun ev? Genişletmek için tıkla... Zor bir durum. Ama yasal olarak zorunluluk yok. Bizim Elazığ'da da bir akraba kiracı çıkarttı.
Gojira dedi: Uyarı verilmemişse bal gibi de sorun var. Çat diye söylenirse adamlar nasıl bulsun ev? Genişletmek için tıkla... Zor bir durum. Ama yasal olarak zorunluluk yok. Bizim Elazığ'da da bir akraba kiracı çıkarttı.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 1 Temmuz 2021 #13 Salih METİN dedi: Zor bir durum. Ama yasal olarak zorunluluk yok. Bizim Elazığ'da da bir akraba kiracı çıkarttı. Genişletmek için tıkla... Ben biraz insani açıdan düşündüm.
Salih METİN dedi: Zor bir durum. Ama yasal olarak zorunluluk yok. Bizim Elazığ'da da bir akraba kiracı çıkarttı. Genişletmek için tıkla... Ben biraz insani açıdan düşündüm.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.683 Makaleler 13 Çözümler 20 1 Temmuz 2021 #14 Gojira dedi: Ben biraz insani açıdan düşündüm. Genişletmek için tıkla... Tabii. Ben olsam çıkartmazdım ancak yapan var mı, var.
Gojira dedi: Ben biraz insani açıdan düşündüm. Genişletmek için tıkla... Tabii. Ben olsam çıkartmazdım ancak yapan var mı, var.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 1 Temmuz 2021 #15 Ev sahibinin kiracılar ile sozlesmesi bitmedi ve haberleri yok ise çıkarmaya hakkı yok. Haberleri varsa da yapacak bir şey yok, cok moraliniz bozuldu ise anlayış gösterip süre verebilirsiniz. Kapi disi yapmayin sakin.
Ev sahibinin kiracılar ile sozlesmesi bitmedi ve haberleri yok ise çıkarmaya hakkı yok. Haberleri varsa da yapacak bir şey yok, cok moraliniz bozuldu ise anlayış gösterip süre verebilirsiniz. Kapi disi yapmayin sakin.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 1 Temmuz 2021 #16 Bu devirde ev bulmak zor bulsan kira ödemek zor... Önceden bilgilendirildi ise çıkmaları gerekir.
death flex Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 125 Çözümler 1 2 Temmuz 2021 #17 Troll Face dedi: İnsafa bağlı dedim? Genişletmek için tıkla... Niye uyarılan kiracılar sorumsuzluk yapıyor diye otel parası veriyorum? İnsaf değil, dümdüz enayilik.
Troll Face dedi: İnsafa bağlı dedim? Genişletmek için tıkla... Niye uyarılan kiracılar sorumsuzluk yapıyor diye otel parası veriyorum? İnsaf değil, dümdüz enayilik.
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 2 Temmuz 2021 #18 death flex dedi: Niye uyarılan kiracılar sorumsuzluk yapıyor diye otel parası veriyorum? İnsaf değil, dümdüz enayilik. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yapmak yasak değil? Adam vicdanlıysa ki ülkenin yarısı aç. Bence vicdanlıysa yapar. (Enayilik denilen iyiliğin Allah katında bir sürü sevabı var)
death flex dedi: Niye uyarılan kiracılar sorumsuzluk yapıyor diye otel parası veriyorum? İnsaf değil, dümdüz enayilik. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yapmak yasak değil? Adam vicdanlıysa ki ülkenin yarısı aç. Bence vicdanlıysa yapar. (Enayilik denilen iyiliğin Allah katında bir sürü sevabı var)
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 2 Temmuz 2021 #19 Seni ilgilendirmez. Onları sorunu. Kiracı çıkmak zorunda.