1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 11 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde, şimdiden tepkilerinizi almak istiyorum. Ev sahiplerinden mide bulandıran kiralık ilan yöntemi: Genç kadınları seçip... Türkiye'de konut krizi yaşanırken, İngiliz medyası mide bulandıran bir ifşa gerçekleştirdi. www.sozcu.com.tr
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde, şimdiden tepkilerinizi almak istiyorum. Ev sahiplerinden mide bulandıran kiralık ilan yöntemi: Genç kadınları seçip... Türkiye'de konut krizi yaşanırken, İngiliz medyası mide bulandıran bir ifşa gerçekleştirdi. www.sozcu.com.tr
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 12 Haziran 2023 #2 199908 dedi: Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde, şimdiden tepkilerinizi almak istiyorum. Ev sahiplerinden mide bulandıran kiralık ilan yöntemi: Genç kadınları seçip... Türkiye'de konut krizi yaşanırken, İngiliz medyası mide bulandıran bir ifşa gerçekleştirdi. www.sozcu.com.tr Genişletmek için tıkla... Haberi sonuna kadar okudum. Olay İngiltere'de yaşanmış gibi duruyor.
199908 dedi: Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde, şimdiden tepkilerinizi almak istiyorum. Ev sahiplerinden mide bulandıran kiralık ilan yöntemi: Genç kadınları seçip... Türkiye'de konut krizi yaşanırken, İngiliz medyası mide bulandıran bir ifşa gerçekleştirdi. www.sozcu.com.tr Genişletmek için tıkla... Haberi sonuna kadar okudum. Olay İngiltere'de yaşanmış gibi duruyor.
1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 12 Haziran 2023 #3 just chillin dedi: Haberi sonuna kadar okudum. Olay İngiltere'de yaşanmış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ben bizim ülkede yaşandı diye algıladım ne yalan söyleyim hocam.
just chillin dedi: Haberi sonuna kadar okudum. Olay İngiltere'de yaşanmış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ben bizim ülkede yaşandı diye algıladım ne yalan söyleyim hocam.