Alperen1453 Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #1 Bu sıralar internet almayı düşünüyoruz ama ev telefonu yok. Turknet'in bu internet paketini almak istiyorum. TurkNet - ADSL ve VDSL hızında Sınırsız İnternet Paketleri Evde prizlerin orada RJ45 var. Sizlerce bu paketleri alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2017
Bu sıralar internet almayı düşünüyoruz ama ev telefonu yok. Turknet'in bu internet paketini almak istiyorum. TurkNet - ADSL ve VDSL hızında Sınırsız İnternet Paketleri Evde prizlerin orada RJ45 var. Sizlerce bu paketleri alabilir miyim?
EkinTForum Hectopat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #2 Yapman gereken "yalın ADSL" paketlerine göz gezdirmen. Yalın ADSL paketlerinde ev telefonu bağlama yada ev telefonu gereksinimi duyulmuyor.
Yapman gereken "yalın ADSL" paketlerine göz gezdirmen. Yalın ADSL paketlerinde ev telefonu bağlama yada ev telefonu gereksinimi duyulmuyor.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 15 Haziran 2017 #3 Hiç düşünmeden Türknet'e başvur. Ben de kullanıyorum aşırı derecede memnunum.