Ev telefonu var ise ev internet kullanılabilir mi?

AkadirAY

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS
Merhaba, köydeki evimize internet çektirmek istiyoruz. Ev telefonu var aktif olarak kullanılıyor ama TT'den sorguladığımda internet altyapısı gözükmüyor. Benim bildiğim ev telefonu hattı ile ADSL internet çekilebiliyor. TT ile mi iletişime geçmeliyim?

Merhaba, köydeki evimize internet çektirmek istiyoruz. Ev telefonu var aktif olarak kullanılıyor ama TT'den sorguladığımda internet altyapısı gözükmüyor. Benim bildiğim ev telefonu hattı ile ADSL internet çekilebiliyor. TT ile mi iletişime geçmeliyim?

İnternet servis sağlayıcıları ile görüşmen daha doğru olur büyük ihtimalle Superbox falan alırsın köylerde biraz zor internet altyapısı.

Evet elbette TT ile iletişime geçip netleştirin durumu.

Evet, ancak bunu operatör sağlamalı. Eğer santral bağlantısı yoksa internet bağlantısı da olmaz. Köy vs. tarzı yerlerde genelde santral bağlantısı olmaz, söyleyeyim.

Altyapı olsa bile bölgenizi uğraşmaya değer görmeyip internet vermeyebilirler. Ayrıca modem ve splitter gerekli.

Telefon varsa ve çalışıyorsa portunuzu kesinlikle bırakmadan sadece paketinizi değiştirmeyi sorun. Önce TT'den bilgi alın, ev telefonumuz var, internet almak istiyoruz nasıl olur diye, sonra baska operatör isterseniz TT'ye anlattığınız gibi açıklarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı