B BayKarTavşanı Decapat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 37 17 Mayıs 2019 #1 Hepinize merhaba arkadaşlar, ev tipi bir yazıcıya sahibim ve normal A4 kağıdından daha sert ve kalite olan Bristol veya kuşe kağıdına baskı yapmak istiyorum ama bu mümkün mü, yoksa ev tipi yazıcılar bu gibi işlemler için uygun değiller mi?
Hepinize merhaba arkadaşlar, ev tipi bir yazıcıya sahibim ve normal A4 kağıdından daha sert ve kalite olan Bristol veya kuşe kağıdına baskı yapmak istiyorum ama bu mümkün mü, yoksa ev tipi yazıcılar bu gibi işlemler için uygun değiller mi?
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 17 Mayıs 2019 #2 Yazıcının modeli nedir? Genellikle bu işleri profesyonel yazıcılar yapar. Ev tipi yazıcılar genelde uygun olmuyor. Çünkü kağıdı içerde döndüremiyor.
Yazıcının modeli nedir? Genellikle bu işleri profesyonel yazıcılar yapar. Ev tipi yazıcılar genelde uygun olmuyor. Çünkü kağıdı içerde döndüremiyor.
B BayKarTavşanı Decapat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 37 17 Mayıs 2019 #3 LTNeron dedi: Yazıcının modeli nedir? Genellikle bu işleri profesyonel yazıcılar yapar. Ev tipi yazıcılar genelde uygun olmuyor. Çünkü kağıdı içerde döndüremiyor. Genişletmek için tıkla... Yazıcımın markası Hp-deskjet 2130 all-in-one. Evet Aslında güzel bir yazıcı almak istiyorum ama 2.000₺ gibi uçuk rakamlarda oluyorlar
LTNeron dedi: Yazıcının modeli nedir? Genellikle bu işleri profesyonel yazıcılar yapar. Ev tipi yazıcılar genelde uygun olmuyor. Çünkü kağıdı içerde döndüremiyor. Genişletmek için tıkla... Yazıcımın markası Hp-deskjet 2130 all-in-one. Evet Aslında güzel bir yazıcı almak istiyorum ama 2.000₺ gibi uçuk rakamlarda oluyorlar
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 17 Mayıs 2019 #4 BayKarTavşanı dedi: Yazıcımın markası Hp-deskjet 2130 all-in-one. Evet Aslında güzel bir yazıcı almak istiyorum ama 2.000₺ gibi uçuk rakamlarda oluyorlar Genişletmek için tıkla... Maalesef fiyatları çok yüksek ve birde toner maaliyeti oluyor masraf üstüne masraf. Alacağınız çıktı çok değilse kırtasiyeden halledin derim.
BayKarTavşanı dedi: Yazıcımın markası Hp-deskjet 2130 all-in-one. Evet Aslında güzel bir yazıcı almak istiyorum ama 2.000₺ gibi uçuk rakamlarda oluyorlar Genişletmek için tıkla... Maalesef fiyatları çok yüksek ve birde toner maaliyeti oluyor masraf üstüne masraf. Alacağınız çıktı çok değilse kırtasiyeden halledin derim.
B BayKarTavşanı Decapat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 37 17 Mayıs 2019 #5 LTNeron dedi: Maalesef fiyatları çok yüksek ve birde toner maaliyeti oluyor masraf üstüne masraf. Alacağınız çıktı çok değilse kırtasiyeden halledin derim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal işimi kırtasiyede halledeceğim teşekkürler
LTNeron dedi: Maalesef fiyatları çok yüksek ve birde toner maaliyeti oluyor masraf üstüne masraf. Alacağınız çıktı çok değilse kırtasiyeden halledin derim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal işimi kırtasiyede halledeceğim teşekkürler
nuhsaydam Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 184 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 17 Mayıs 2019 #6 dostum bristol kağıt kasetten geçmez ağır gramajlı kağıtlarda aynı şekilde bi ihtimal 120 gr olabilir onuda denemen lazım
dostum bristol kağıt kasetten geçmez ağır gramajlı kağıtlarda aynı şekilde bi ihtimal 120 gr olabilir onuda denemen lazım