Ev tozu alerjisi

Esque

Megapat
Daha fazla  
Kan sonuçlarıma göre ev tozu akarlarına karşı alerjim var. Sprey falan yazmıştı doktor fakat 3-4 gün iyi geçtikten sonra yine aynı şikayetler oldu. Geniz akıntısı ve geniz eti şişmesi şikayetlerim. Daha önce bunu yaşamış olan ve çözüm bulan var mı, bir de hayatım boyunca bununla mı yaşamam gerekiyor yoksa kendiliğinden geçme gibi bir ihtimal var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmez dostum alerjik rinitin var sanırım. Sadece burun spreyi değil antihistaminik ilaçta vermeleri lazımdı sanki. Belki durumunuz alerjik rinit değildir ancak yazdığınıza göre alerji gibi. aile hekimine gittiyseniz benden tavsiye KBB ye gitmeniz daha iyi olacaktır.

Dysonın filan hava temizleme cihazları var onlar bir nebze çözer sorununu. Toz olmazsa alerjide olmaz. Evde halı filan kullanmazsan toz azalır bunun gibi tozu arttıran unsurları evden çıkart yanında da hava temizleme cihazı ile rahat yaşayabilirsin diye düşünüyorum.

Artı olarak, perde yerine de jaluzi kullanmayı düşünebilirsin. Ayrıca sık sık paspas - süpürge yapmak da faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…