Ben mi? Acımam vallahi maden suyuna. Yarın alacağım bir sürü. Canım çekti.Sen maden suyu da tüketmiyorsundur şimdi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mi? Acımam vallahi maden suyuna. Yarın alacağım bir sürü. Canım çekti.Sen maden suyu da tüketmiyorsundur şimdi.
Üst üste içilince güzel oluyor, ben ton balığı ile içiyorum.Ben 1 kere içtim ondada hiç sevmedim bakıyorum herkes çig köftenin yanında içiyor ben ise ayran içiyorum biraz garip hissediyorum kendimi.
Hangi marka içiyorsun?Ben mi. Acımam vallahi maden suyuna. Yarın alacağım bir sürü. Canım çekti.
?Üst üste içilince güzel oluyor, ben ton balığı ile içiyorum.
Fark etmiyor ama geçen gün değişik bir tane almıştım. Limonluydu ve sadece yukarısı sarıydı falan. O markayı bir bilsem bir daha almam.Hangi marka içiyorsun?
Olamazben ton balığı ile içiyorum.
Nasıl fark etmiyor? Çoğunun aralarında dağlar kadar fark var, ayrıca meyvelilerin çoğu yapay karbondioksit çözdürülmüş ve şeker içeriyor, faydadan çok zararı vardır.Fark etmiyor ama geçen gün değişik bir tane almıştım. Limonluydu ve sadece yukarısı sarıydı falan. O markayı bir bilsem bir daha almam.
Olamaz![]()
Babuş benim için "Soda is Soda" ama Kızılay firmasından içiyorum genelde.Nasıl farketmiyor? Çoğunun aralarında dağlar kadar fark var, ayrıca meyvelilerin çoğu yapay karbondioksit çözdürülmüş ve şeker içeriyor, faydadan çok zararı vardır.
Gömerim diyorsun yani.Ben mi. Acımam vallahi maden suyuna. Yarın alacağım bir sürü. Canım çekti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.