Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 31 Mart 2020 #21 Milkshake yapabilirsin. Dondurma, buz gerisini hatırlamıyorum. Buzları parçalamak lazım.
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 31 Mart 2020 #22 Silinen üye dedi: Şalgam kur. Genişletmek için tıkla... Bir şey itiraf edeyim mi? Ben hayatım boyunca hiç şalgam içmedim. Güzel midir?
Silinen üye dedi: Şalgam kur. Genişletmek için tıkla... Bir şey itiraf edeyim mi? Ben hayatım boyunca hiç şalgam içmedim. Güzel midir?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.532 Makaleler 2 Çözümler 129 31 Mart 2020 #23 277662 dedi: Bir şey itiraf edeyim mi? Ben hayatım boyunca hiç şalgam içmedim. Güzel midir? Genişletmek için tıkla... Ekşi seviyorsan güzel. Bence fena değil.
277662 dedi: Bir şey itiraf edeyim mi? Ben hayatım boyunca hiç şalgam içmedim. Güzel midir? Genişletmek için tıkla... Ekşi seviyorsan güzel. Bence fena değil.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Mart 2020 #24 277662 dedi: Ne? Ben kimseyi uyarmadım hocam Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
277662 dedi: Ne? Ben kimseyi uyarmadım hocam Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 31 Mart 2020 #25 277662 dedi: Bir şey itiraf edeyim mi? Ben hayatım boyunca hiç şalgam içmedim. Güzel midir? Genişletmek için tıkla... Büyük nimet, kütüğü Adana, Pozantıya aldırır.
277662 dedi: Bir şey itiraf edeyim mi? Ben hayatım boyunca hiç şalgam içmedim. Güzel midir? Genişletmek için tıkla... Büyük nimet, kütüğü Adana, Pozantıya aldırır.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.460 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 31 Mart 2020 #26 277662 dedi: Bir şey itiraf edeyim mi? Ben hayatım boyunca hiç şalgam içmedim. Güzel midir? Genişletmek için tıkla... Çok şey kaçırmışsın Zararın neresinden dönersen kardır. Ama acılı olanı ha aman diyeyim
277662 dedi: Bir şey itiraf edeyim mi? Ben hayatım boyunca hiç şalgam içmedim. Güzel midir? Genişletmek için tıkla... Çok şey kaçırmışsın Zararın neresinden dönersen kardır. Ama acılı olanı ha aman diyeyim
W WhiteWolf Hectopat Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 691 Çözümler 8 31 Mart 2020 #27 Meyve suyu sıkma makinen varsa havuç + elma + portakal çok güzel oluyor. Makinesiz de yapılabilir ama sadece portakalın suyunu çıkarabilirsin .
Meyve suyu sıkma makinen varsa havuç + elma + portakal çok güzel oluyor. Makinesiz de yapılabilir ama sadece portakalın suyunu çıkarabilirsin .
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 31 Mart 2020 #28 Sen maden suyu da tüketmiyorsundur şimdi.
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 31 Mart 2020 #29 Ribozom dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Keşke ifade bırakabilsem WhiteWolf dedi: Meyve suyu sıkma makinen varsa havuç + elma + portakal çok güzel oluyor. Makinesiz de yapılabilir ama sadece portakalın suyunu çıkarabilirsin . Genişletmek için tıkla... Hocam makine var. Söylediğin efsane üçlüyü biliyorum fakat babam en son muz katınca iğrendim.
Ribozom dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Keşke ifade bırakabilsem WhiteWolf dedi: Meyve suyu sıkma makinen varsa havuç + elma + portakal çok güzel oluyor. Makinesiz de yapılabilir ama sadece portakalın suyunu çıkarabilirsin . Genişletmek için tıkla... Hocam makine var. Söylediğin efsane üçlüyü biliyorum fakat babam en son muz katınca iğrendim.
ZTAlp Centipat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 660 31 Mart 2020 #30 Yiğitt35 dedi: Çok şey kaçırmışsın Zararın neresinden dönersen kardır. Ama acılı olanı ha aman diyeyim Genişletmek için tıkla... Ben 1 kere içtim onda da hiç sevmedim. Bakıyorum herkes çigköftenin yanında içiyor, ben ise ayran içiyorum. Biraz garip hissediyorum kendimi . Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2020
Yiğitt35 dedi: Çok şey kaçırmışsın Zararın neresinden dönersen kardır. Ama acılı olanı ha aman diyeyim Genişletmek için tıkla... Ben 1 kere içtim onda da hiç sevmedim. Bakıyorum herkes çigköftenin yanında içiyor, ben ise ayran içiyorum. Biraz garip hissediyorum kendimi .