asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 13 Mart 2019 #1 Baya zil çaldığı zaman telefona bildirim falan gelsin istiyorum böyle bir şey mümkün mü?
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 13 Mart 2019 #2 Fonri bey var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fonri bey var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 13 Mart 2019 #3 Neşeli Enginar dedi: Fonri bey var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Abi ben öğrenciyim pahalı bu şeyler, böyle 20-30 TL'lik bir şeyler lazım.
Neşeli Enginar dedi: Fonri bey var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Abi ben öğrenciyim pahalı bu şeyler, böyle 20-30 TL'lik bir şeyler lazım.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 13 Mart 2019 #4 asdddxaw dedi: böyle 20-30 TL'lik bir şeyler lazım. Genişletmek için tıkla... Bulursaniz bana da haber verin o zaman
asdddxaw dedi: böyle 20-30 TL'lik bir şeyler lazım. Genişletmek için tıkla... Bulursaniz bana da haber verin o zaman
Tokatlı Megapat Katılım 28 Nisan 2017 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2019 #5 Arduino ile belki mümkün olabilir.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 13 Mart 2019 #6 Yazılım bilginiz varsa Arduino ile yapılabileceğini düşünüyorum.