Eva AVM güvenilir mi?

Makaleler
12
Daha fazla  
Merhaba telefon alacağım ve Eva AVM diye bir yer gördüm taksit oranları koyduğu faiz çok iyi ve telefon almayı düşünüyorum. İnternetten yorumlarına baktım çok iyi yorumlar var. Artı olarak bazı kişiler ödemeyi geciktirdiği için avukat takipli icra belgelerini bile Şikayet Var'a yazmışlar. Bunun neresi iyi diyebilirsiniz ama bu da başarılı bir alışveriş gerçekleştiğinin kanıtı gibi bir şey ödemeyi zamanında yapacağım için böyle sıkıntılar yaşamayacağımı düşünüyorum. İlk defa duymuş olabilirsiniz ben de ilk defa duydum. O yüzden güvenilir mi? Buradan alışveriş yapan birileri var mı diye sormak istedim. Şu an kredi limiti oluşturdum ve onaylanmasını bekliyorum. Dediklerine göre kartımla anlık bir ödeme yapmadan onların verdiği kredi üzerinden aylık ödeme yapacağım. Yani ürünü alacağım 1 ay sonra o kredi limitinden düşecekler bende o kredi limitini artık kaç taksit yaptıysam ona göre ödeyeceğim. Elden taksitle telefon ve altın satışlarımız başlamıştır. Banka kredisiz, peşinatsız senetle online alışveriş yapmak artık çok kolay . Iphone, Samsung, Xiaomi ve tüm cep telefonları, 12 ay, 20 ay veya 30 ay taksitle Eva AVM'de! - Taksitli telefon, altın ve teknoloji ürünleri. Faizsiz, elden taksitle online kredili satış. Sitesi de bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba telefon alacağım ve Eva AVM diye bir yer gördüm taksit oranları koyduğu faiz çok iyi ve telefon almayı düşünüyorum. İnternetten yorumlarına baktım çok iyi yorumlar var. Artı olarak bazı kişiler ödemeyi geciktirdiği için avukat takipli icra belgelerini bile Şikayet Var'a yazmışlar. Bunun neresi iyi diyebilirsiniz ama bu da başarılı bir alışveriş gerçekleştiğinin kanıtı gibi bir şey ödemeyi zamanında yapacağım için böyle sıkıntılar yaşamayacağımı düşünüyorum. İlk defa duymuş olabilirsiniz ben de ilk defa duydum. O yüzden güvenilir mi? Buradan alışveriş yapan birileri var mı diye sormak istedim. Şu an kredi limiti oluşturdum ve onaylanmasını bekliyorum. Dediklerine göre kartımla anlık bir ödeme yapmadan onların verdiği kredi üzerinden aylık ödeme yapacağım. Yani ürünü alacağım 1 ay sonra o kredi limitinden düşecekler bende o kredi limitini artık kaç taksit yaptıysam ona göre ödeyeceğim. Elden taksitle telefon ve altın satışlarımız başlamıştır. Banka kredisiz, peşinatsız senetle online alışveriş yapmak artık çok kolay . Iphone, Samsung, Xiaomi ve tüm cep telefonları, 12 ay, 20 ay veya 30 ay taksitle Eva AVM'de! - Taksitli telefon, altın ve teknoloji ürünleri. Faizsiz, elden taksitle online kredili satış. Sitesi de bu

Kendiniz alacaginiz telefon icin kredi cekseniz de asagi yukari ayni faiz miktarini odersiniz hiç gereksiz aksiyona girmeyin paraniza yazik

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı