Evcil hayvan önerisi

amir77

Hectopat
Yer
🇷🇺
Daha fazla  
Arkadaşlar küçük bir aile evinde yaşıyorum. Evde vakit geçirebileceğim bir dostumun olmasını istiyorum. Kediyi annem kabul etmiyor, köpek desen ev çok küçük bir ara balık besledim, kendimden çok balıklarla ilgilendim başaramadım en son akvaryum patladı zaten. Sizce bakımı kolay olan bir hayvan var mı? Kuşu da düşündüm de sese tahammül edemiyorum.

Bakımı kolay olan bence hiçbir hayvan yok, o hayvanın bütün sorumluluğunu siz almak zorundasınız. Herhangi bir hastalıkta rahatsızlıkta hemen onunla ilgilenip sorunun giderilmesi için elinizden geleni yapmalısınız çünkü hayvan bunu kendi kendine yapamayacaktır. Bunu yapamam derseniz lütfen hayvan sahiplenmeyin.

Hamster
Kaplumbağa

Forpus papağanı.Çok ötmez bakımı normal kuş gibi.

Muhabbet kuşu düşünebilirsin. Çok bir sesi yok. Büyük ihtimal tek kuş alacaksın ve bol bol ilgilenmek gerekecek. Yanına bir eş veya bir arkadaş aldığında çok ses oluyor ara sıra. Ama tek kuşta sorun olacağını düşünmüyorum.

Şimdiden bu konuşuyor diyen, 3-5 yaşında, kuşu limon gibi sıkan misafir çocuğu gözümde canlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…