Evcil hayvanınız var mı?

Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Evde 1 pencerede 3 olmak üzere 4 kedi bakıyorum. Pencerede olanlar altkatta sokak kedileri. Elimden geldiğince yiyecek veriyorum. Evde Mira var, kısır bir dişi. 3 yaşında. Sizin evcil hayvanınız var mı ve kaç yaşında?

Birkaç tane kedi bakmıştım, geriye bir tane kaldı. Son kalan da uzun zamandır eve gelmedi. Bahçede kalıyordu genelde ama artık uğramaz oldu, sebebini bilmiyorum (ölmedi dışarıda görüyorum bazen).

Bir çüft muhabbet kuşum var. Erkek olan 5 yaşına girecek Şubatta.Çok iyi arkadaşız falan ama dişi ile aramız yok evcil de değil zaten ele gelmiyor ama sıkıntı değil. Ben yokken falan erkeğin yalnızlığını gideriyor, kendi türünden bir arkadaşı var en azından.

Rainbow muhabbet kuşum var. Adı Limon(Adını küçük kardeşim koydu ne yazık ki). Ailecek Beşiktaşlı olmamıza karşın kendisi Fenerbahçeli. Damarını kesseniz kanı sarı lacivert akar. En sevdiği oyuncağı ise topu. Sabahtan akşama kadar topuyla oynasa canı sıkılmaz.

Yaklaşık 2 yaşında Muhabbet Kuşum var, Allah nasip ederse Cennet Papağanı beslemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…