Evcil kedi yolda kayboldu

Kedi sahibi şu an kanunlar çerçevesinde yapması gerekli olan çipleme işlemi dışında bir şey yapmamış. İstersen elektronik veya konu dışında bir konu aç, orada konuşalım fikirlerini kısaca. Tabi sen bunları yazarken merak ettim; meslek ve yaş nedir? Zira GPS'li tasmayla ilgili yazamadan konuşmadan önce, merak edip araştırmamışsın var mı yok mu kaç para v.b.

Tasmaına airtag vs takılabilir ama buradaki radyasyon veteriner hekimler arasında da tartışma konusu. İçine direkt gps benzeri bir şey takmak hiç sağlıklı olmayacaktır.

Konuya gelecek olursak inşallah bulunur, tasması varsa birisi veterinere götürür ve çipinden size ulaşılır. Tasması yoksa da ev kedisi olduğu için tüy sağlığından vb anlaşılabilir. Kedi sahibi birisi görüp ev kedisi olduğunu anlarsa veterinere götürür.

Hocam kısır mıydı bu arada? Kısır değilse çiftleşmeye gitmiş olması muhtemel

Öyle kolay değil işte. Hayvanın vücuduna enjekte edilecek veya cerrahi olarak yerleştirilecek bu çipin hayvanın vücuduyla uyum sağlaması lazım. GPS koymak demek enerji demek, elektrik demek, batarya demek. Basit işler değil.

Tasmada bulunursa bulunur ancak. Ama çip şeklinde şu an çok zor.

Yapılabilir gelişebilir yoksa da anlamında dedim belki böyle bir şey olabilir Özel sektör de planlamada çalışıyorum yaş 22 işime yaramadığı için merak etmedim araştırmadım

Yapılabilir gelişebilir yoksa da anlamında dedim belki böyle bir şey olabilir Özel sektör de planlamada çalışıyorum yaş 22 işime yaramadığı için merak etmedim araştırmadım
Teşekkürler.

Airtag'ler v.b ile tasmaya geçiş veya doğrudan GPS'li tasmalar mevcut.

Çip olarak vücudunun içine, derinin altına, genetik materyalin yanına sürekli enerji yayacak bir şey koymuyoruz.

Hocam götürür götürmesine kediyi nasıl alacak eline neyle götürecek işte burasıda sıkıntı.

Hocam götürür götürmesine kediyi nasıl alacak eline neyle götürecek işte burasıda sıkıntı.
Hocam ev kedisi sonuçta kucağa aliskindir. Evden kaçmış kedilere pisi pisi diyince genelde yanına gelip sevdiriyor. Davranışsal olarak Sokak kendilerinden farklı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…