Evde 2 internet kullanılabilir mi?

firrisn

Decapat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Merhaba, şu anda kullandığım internet 50 Mbps ve çok yavaş olduğundan dolayı indirmeler için TurkNet'in 1000 Mbps interneti 2. internet olarak almayı düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün mü veya bir cezası var mıdır?

İsterseniz kendinize 100 tane bile abonelik yaptırabilirsiniz hepsine fatura ödersiniz ama internet alır mısınız orası muhim. D-smart'ın dolandırıcı çetesi millete superonline, türk telekom, türk net gibi firmalardan kullanıcı bilgilerini alıp evet dedirtip ne olduğunu anlamadan internet hizmeti bile almadan abone ettiriyorlar. Yani önemli olan kablonun gelip düzgün bir şekilde gelip internet hizmetini alabilmek.

Mümkün ve bir cezası yok.

Eğer Gigafiber altyapınız varsa yanlış bilmiyorsam Turknet cayma bedelinin 1000 TL'sine kadar karşılıyor diye biliyorum. Direkt diğer internetinizden cayın Turknet'e geçin.

12 ay üzeri bütün sözleşmelerde siz caydıktan sonra çıkan faturaların hiçbiri alınmaz. Şirket fatura çıkartırsa çıkartsın tüketici hakem heyetine başvurur caydıktan sonra çıkartılan faturaları ödemezsiniz.

Böyle bir kanun var ama uygulanmıyor. Ben bir ISS ile problem yaşamıştım 24 ay sözleşmem vardı bu kanunu merak edip bizzat THH'yi aradım. 1 yıl bittikten sonra iptal ettirsem cayma bedeli ödemeden cayabilir miyim diye sordum. Telefonda ki arkadaş bu kanun yanlış anlaşılıyor. Sözleşmenizde ne yazıyorsa odur dedi. Yani 24 ay taahhütünüz varsa 1 sene sonra iptal ettirirseniz cayma bedeli ödersiniz dediler.

Sözleşme 24 ay ise ister 1. ay ister 23. ay iptal ettirin aynı cayma bedeli ödenmez. Kanun üstündür.

Sözleşme 24 ay ise ister 1. ay ister 23. ay iptal ettirin aynı cayma bedeli ödenmez. Kanun üstündür.
Evet ben de okumuştum bu kanunu ama bizzat THH'yi aradığımda açan arkadaş bana söylediklerimi söyledi. Ya artık THH çalışanları da gerçeği bilmiyor ya da biz yanlış bir şeyler biliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…