V voltigeur Hectopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 73 Makaleler 1 21 Ocak 2019 #1 Herkese Merhaba, Evde alarm sistemi kullanan var mı? Bu konuda tavsiye ve cihaz önerisi istiyorum. Cihazdan beklentim; ısı ve hareket sensörü olması, alarm durumunda cep telefonuna bildirim göndermesi, kurulumunun kolay olması. Teşekkürler.
Herkese Merhaba, Evde alarm sistemi kullanan var mı? Bu konuda tavsiye ve cihaz önerisi istiyorum. Cihazdan beklentim; ısı ve hareket sensörü olması, alarm durumunda cep telefonuna bildirim göndermesi, kurulumunun kolay olması. Teşekkürler.
princehybrid Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2019 #2 Xiaomi'nin ürünlerini inceleyebilirsin. Mesela bu.
V voltigeur Hectopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 73 Makaleler 1 22 Ocak 2019 #3 princehybrid dedi: Xiaomi'nin ürünlerini inceleyebilirsin. Mesela bu. Genişletmek için tıkla... Öneri için teşekkürler. Yorumlardan bakınca çok güven vermiyor gibi. Siz bu ürünleri kullanıyor musunuz?
princehybrid dedi: Xiaomi'nin ürünlerini inceleyebilirsin. Mesela bu. Genişletmek için tıkla... Öneri için teşekkürler. Yorumlardan bakınca çok güven vermiyor gibi. Siz bu ürünleri kullanıyor musunuz?
princehybrid Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2019 #4 voltigeur dedi: Öneri için teşekkürler. Yorumlardan bakınca çok güven vermiyor gibi. Siz bu ürünleri kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmıyorum ama incelemesini görmüştüm.
voltigeur dedi: Öneri için teşekkürler. Yorumlardan bakınca çok güven vermiyor gibi. Siz bu ürünleri kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmıyorum ama incelemesini görmüştüm.