Eymen İşgüzer Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 74 21 Ağustos 2023 #11 egehan2008 dedi: Uygulamayı indirdim ve dediğiniz kadar var size minnettarım sağlacakla kalın. Genişletmek için tıkla... Rica ederim başarılarınız devamını dilerim.
egehan2008 dedi: Uygulamayı indirdim ve dediğiniz kadar var size minnettarım sağlacakla kalın. Genişletmek için tıkla... Rica ederim başarılarınız devamını dilerim.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 21 Ağustos 2023 #12 Hocam amacım hevesinizi kırmak değil ama ben tam 1 yıllık sürede okulda haftalık 9 saat ders + kurs ile yeni A2 olabildim. Baya sıkı çalışmanız lazım. Almanca kolay kanalı ilk başlarken bana çok yardımcı olmuştu bu arada öneririm.
Hocam amacım hevesinizi kırmak değil ama ben tam 1 yıllık sürede okulda haftalık 9 saat ders + kurs ile yeni A2 olabildim. Baya sıkı çalışmanız lazım. Almanca kolay kanalı ilk başlarken bana çok yardımcı olmuştu bu arada öneririm.
rimpalace Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #13 https://www.youtube.com/@AlmancaKolay gramer iyi bu adamda tavsiye ederim