brouser_prof Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 371 30 Eylül 2023 #1 27 Eylül de yeniden başladım spora ama sadece bacak çalışmayı istiyorum şu anlık 30 tekrar Squad 25 tekrar jumping Squad 3 set yapıyorum. Bilemiyorum iyi bir program mı? Önerilerinizi bekliyorum.
27 Eylül de yeniden başladım spora ama sadece bacak çalışmayı istiyorum şu anlık 30 tekrar Squad 25 tekrar jumping Squad 3 set yapıyorum. Bilemiyorum iyi bir program mı? Önerilerinizi bekliyorum.
T Bag Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 659 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #2 Pistol squat yapabilirsin onun dışında split squatta bir ayağını koltuğa koyarak yapabilirsin.
brouser_prof Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 371 1 Ekim 2023 #3 T Bag dedi: Pistol squat yapabilirsin onun dışında split squatta bir ayağını koltuğa koyarak yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kaç set kaç tekrar yapmam lazım tekte rahat 50 squad yapabiliyorum seviye olarak
T Bag dedi: Pistol squat yapabilirsin onun dışında split squatta bir ayağını koltuğa koyarak yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kaç set kaç tekrar yapmam lazım tekte rahat 50 squad yapabiliyorum seviye olarak
T Bag Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 659 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #4 brouser_prof dedi: Kaç set kaç tekrar yapmam lazım tekte rahat 50 squad yapabiliyorum seviye olarak Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar veremem fakat 3-4 set tükeniş yapabilirsin.
brouser_prof dedi: Kaç set kaç tekrar yapmam lazım tekte rahat 50 squad yapabiliyorum seviye olarak Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar veremem fakat 3-4 set tükeniş yapabilirsin.