heaqens Decapat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 17 Şubat 2023 #11 Aurora1 dedi: Hocam her şey dahil kitini buldum da bu hep böyle mi kalacak? Çok kısa boyu. Ondan bir tane aldım, kaybettim maalesef kısa sürede bir daha kaybedersem dayanamam ben bu acıya. Genişletmek için tıkla... En olmadı fesleğen olabilir.
Aurora1 dedi: Hocam her şey dahil kitini buldum da bu hep böyle mi kalacak? Çok kısa boyu. Ondan bir tane aldım, kaybettim maalesef kısa sürede bir daha kaybedersem dayanamam ben bu acıya. Genişletmek için tıkla... En olmadı fesleğen olabilir.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 17 Şubat 2023 #12 heaqens dedi: En olmadı fesleğen olabilir. Genişletmek için tıkla... Heh oydu sinekleri uzaklaştıran sanırım. Uzun ömürlü müdür peki?
heaqens dedi: En olmadı fesleğen olabilir. Genişletmek için tıkla... Heh oydu sinekleri uzaklaştıran sanırım. Uzun ömürlü müdür peki?
heaqens Decapat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 17 Şubat 2023 #13 Aurora1 dedi: Heh oydu sinekleri uzaklaştıran sanırım. Uzun ömürlü müdür peki? Genişletmek için tıkla... Ben en son 1 yıl önce aldım, iyi bakarsanız ömrü bayağı sürebiliyor açıkası benimki halen yaşıyor.
Aurora1 dedi: Heh oydu sinekleri uzaklaştıran sanırım. Uzun ömürlü müdür peki? Genişletmek için tıkla... Ben en son 1 yıl önce aldım, iyi bakarsanız ömrü bayağı sürebiliyor açıkası benimki halen yaşıyor.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 17 Şubat 2023 #14 heaqens dedi: Ben en son 1 yıl önce aldım, iyi bakarsanız ömrü bayağı sürebiliyor açıkası benimki halen yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Peki sinekleri uzak tutma şeysi gerçek mi hazır sahibi varken sorayım.
heaqens dedi: Ben en son 1 yıl önce aldım, iyi bakarsanız ömrü bayağı sürebiliyor açıkası benimki halen yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Peki sinekleri uzak tutma şeysi gerçek mi hazır sahibi varken sorayım.
heaqens Decapat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 17 Şubat 2023 #15 Aurora1 dedi: Peki sinekleri uzak tutma şeysi gerçek mi hazır sahibi varken sorayım. Genişletmek için tıkla... Sayılır, eve aldığımdan beri sinekler ile problem yaşamıyorum.
Aurora1 dedi: Peki sinekleri uzak tutma şeysi gerçek mi hazır sahibi varken sorayım. Genişletmek için tıkla... Sayılır, eve aldığımdan beri sinekler ile problem yaşamıyorum.
M MevlütCanToy Picopat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 518 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #16 heaqens dedi: Sukullent. Genişletmek için tıkla... Sukulent sinekleri uzaklaştırıyor mu? Bende varda.
heaqens dedi: Sukullent. Genişletmek için tıkla... Sukulent sinekleri uzaklaştırıyor mu? Bende varda.
heaqens Decapat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 18 Şubat 2023 #17 MevlütCanToy dedi: Sukulent sinekleri uzaklaştırıyor mu? Bende varda. Genişletmek için tıkla... Fikrim yok.
MevlütCanToy dedi: Sukulent sinekleri uzaklaştırıyor mu? Bende varda. Genişletmek için tıkla... Fikrim yok.