Arkadaşlar geçenler konu açmıştım sistem toplayacağım diye sonunda sistemi topladım ve aldım. Şuan montajlaması kaldı. İlk montajım olacak herhangi bir tecrübem yok. Technopat youtube sayfasında montaj rehberleri var sizce oradan bakarak montajlayabilir miyim ?. Sinerji'den alıcam montajını pek beğenmiyorlar. Bilgisayarcıya götürsem güvenmiyorum hep bakkal diyeceğimiz bilgisayarcılardan. Lütfen bir akıl verin. Teşekkürler.
Yaparsın o kadar büyük bir iş değil. Rehberleri izle sorun olmaz. Yavaş ve sakin ol yeter. Bir sorun olur ise konu açarsın resim ile yardımcı olmaya çalışırız.
Mesela ben montaj yapmayı kaç sene önce çalıştığım bilgisayarcıda öğrenmiştim technopat'ın montaj videolarınıda halen izliyorum montaj kolay herşeyi biliyorum 3 montaj yaptım beni zorluyan bir yer var sadece hdd led bilgisar açma tuş bağlantılarını yapmak beni gerçekten zorluyor onu tam bi kavrasam iyi olucak. En son yapılan 3000 TL'ye oyun bilgisayarı montajını izle cidden çok iyi montajı anlatıyorlar o videoya bakarak yapabilirsin montajını @Burak Bektaş
Bende parçaları topladım bir kaç parça kaldı bende biraz ürküyorum ilk defa toplayacağım Vatan'a toplatabilirim ama yorumlar hiç iç açıcı değil kendim desem bir türlü karar veremedim sizce Vatan'a mı toplattırayım kendimmi yapayım yababilirmiyim ?