Evde boks öğrenilir mi?

Crowzz1903

Centipat
Arkadaşlar hacimli birisiyim 190 100-105 kilo arası ilerliyorum. Yaşıtlarıma göre büyüğüm ama herhangi bir olayda kavgada dövüşemiyorum. Kendimi savunmak için kursa gitmek istediğimde ailem bir ton laf ediyor. Para veriyoruz gitmiyorsun filan diye, küçükken evet gitmiyordum şimdi bir stant buldum onu almak istiyorum. Uygun mudur? Evde birkaç video ile teknik öğrensem yeterli vücut geliştirme zaten yapıyorum ama dediğim gibi kendimi savunmada sıfırım. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir antrenör ile yapmanız gerekir.

Video ile yapmaya çalıştığınızda ne kadar videodakine benzer şekilde yapsanız da yanlış yapıyor olabilirsiniz ve yanlış öğrenirseniz düzeltmeniz zor olur

Her şeyin bir tekniği var üstat. Tekniği öğrenmeden bir şeyi kavrama imkanın yok, savunma dediğin sanat ise tamamen teknik bir konu. Herkes yumruk atabilir güçlü veya zayıf. Ama kimse kendi kendine savunma sanatını öğrenemez. Ve de savunma yapman için birinin sana karşılık vermesi gerekiyor bunu tek başına yapman daha da zor. Kısacası zor bir süreç kolay olmaz.

Her şeyin bir tekniği var üstat. Tekniği öğrenmeden bir şeyi kavrama imkanın yok, savunma dediğin sanat ise tamamen teknik bir konu. Herkes yumruk atabilir güçlü veya zayıf. Ama kimse kendi kendine savunma sanatını öğrenemez. Ve de savunma yapman için birinin sana karşılık vermesi gerekiyor bunu tek başına yapman daha da zor. Kısacası zor bir süreç kolay olmaz.

Hocam övünmek için vs demiyorumda cidden güçlüyüm biliyorum ama yumruk savunma sıfır bakalım hayırlısı ezilmek istemiyorum bu kadar uğraşın çabanın sonunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı