Evde bulunabilecek termal macun yerine geçebilecek bir malzeme önerisi var mı?

5Kardus5

Femtopat
Daha fazla  
Elimde eski bir laptop var. Termal macununun kuruyup kurumadığına bakmadım ama kesin kuruduğunu düşünüyorum(epey ısınıyor çünkü). Kasası epey yıprandığı için yeni termal macun alıp yenilemeye değmeyeceğini düşündüm. Evde bulunabilecek veya kolay temin edilebilecek termal macun gibi iş yapabilecek bir malzeme var mıdır merak ettim (termal macun fiyatlarına hiç bakmadım ve bu konuda araştırma yapmadım termal macun almayı düşünmediğim için) işe yarayabilecek bir malzeme varsa eski termal macunu temizleyip o malzemeyi kullanmayı düşünüyorum. Önerileriniz var mıdır?

Dış macunu veya nemlendirici krem kullanılabilir ama bir iki gün idare eder. En kötü macun bile çok daha iyi sonuç verecektir. Mx4 veya zalman markasının macununu alıp kullanmanı tavsiye ederim

Bilgisayarcılarda 50 lira bandında dandikte olsa macun alabilirsin evde yerine geçirebileceğin bir şey yok ve bu tehlikeli olur pil alev alabilir.

Laptopculara tek kullanılmık macununuz var mı de. Islak peçete gibi paketlerde tek kullanımlık macunlar oluyor. Onlardan sıkarsın. Yoksa eski macun kalsın yeni sıkacağın şey onu mahveder.

Ya da anakartı götürüp bir damla sıkmasını istersin. Senden isteyeceği para çok az olur emin ol.

Dış macunu veya nemlendirici krem kullanılabilir ama bir iki gün idare eder. En kötü macun bile çok daha iyi sonuç verecektir. MX4 veya Zalman markasının macununu alıp kullanmanı tavsiye ederim

Teşekkür ederim.

Bilgisayarcılarda 50 lira bandında dandikte olsa macun alabilirsin evde yerine geçirebileceğin bir şey yok ve bu tehlikeli olur pil alev alabilir.
Haklısınız.

Macun alın hocam öyle değişitirin akarsa bilesenlere zarar verebilir risk almayın.

Haklısınız risk almayayım. Zaten şu an ısınsada kapanmıyor.

Termal macun yenilersem bu şekilde yapayım en iyisi.

Teşekkür ederim.

Haklısınız.

Haklısınız risk almayayım. Zaten şu an ısınsada kapanmıyor.

Termal macun yenilersem bu şekilde yapayım en iyisi.
Bilgisayarcilarda satılan tek kullanımlık macunlar genelde çok kalitesiz oluyor. Ona 50 tl vereceğin yere 150tlye daha kaliteli bir şey almanı tavsiye ederim. Acil durum için almıştım ama hiç memnun kalmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…