Evde bulunan tuhaf şey nedir?

Daha fazla  
Annem, yapay çiçeğin içerisine gizlenmiş bir şekilde, küçük şeffaf paketlenmiş plastik bir kutunun içinde, toz halinde, şekli yıldız gibi küçük küçük taneler olan beyaz bir şey buldu dün. Ne olduğunu, nasıl girdiğini bilmiyoruz, kimsenin haberi yok. Annem nedense tadına bakmış, acı ve ağzı yakan bir tadı olduğunu söylüyor. Uyarmama rağmen, dün akşam balkondan aşağıya döktü. Şu anda ne olduğunu bilemiyoruz. Bu ürün uyuşturucu mudur diye düşünmedik değil. Fikrinizi almak istedim.

Fotoğraf filan olmadığı için her şey olma ihtimali var. Bütün tanecikler düzgün yıldız şekli gibiyse uyuşturucu olma ihtimali düşük. Sentetik bir uyuşturucu veya onun yapımında kullanılan bir şey olma ihtimali var. Metamfetamin olduğunu düşündüm başta ama meth dediğimiz şey toz veya düzensiz kristal taneleri şeklinde oluyor. Beyaz, sarımsı veya şeffaf renkte olur. Acı ve ağız yakan tat varsa sıkıntı olma ihtimali yüksek. Ancak böyle büyü, muska işi ile uğraşanlar falan da var. Evinize giren biri falan koymuş olabilir.

Son düzenleme:
Birisi koymuştur muhtemelen. Keşke fotoğraf alsaydı anneniz ya da siz dökmeden önce. Plastik paket içine toz gibi şeyi koyup üstüne saklamak bana büyü işleri gibi geldi. Yapanlar var çünkü böyle.

Hocam bizde şüpheleniyoruz ama maalesef bilemedik işte. O kadar da uyarmıştım.

Hocam evimize giren birinin koyduğunu biz de düşünüyoruz. Tadına bakan babam limon tuzundan çok daha ekşi olduğunu söyledi.

Anneniz acı babanız ekşi diyorsa ne olduğunu anlamamız zor. Asitlerin tadı ekşi, bazların ise acı olur. Uyuşturucu olsa kimyasal formülünden belki tahminde bulunabilirdik. Bu arada yıldız şekli gibi derken kristal gibi değildi değil mi? Yoksa komple toz mu?

Sordum h

Bulunduğu pakedi çöpten çıkarttım. Maalesef pakedin içinde hiç kalmamış. Babama tekrar sordum anneme de tekrar sordum. İkisi de aşırı derecede acı ama biraz da ekşilik var dedi. Pakedi yanlış söylemişim çok küçük bir hediye pakediymiş.

Açıkçası toz mu değil mi hatırlayamadım ama yıldız gibi küçük toz parçacıkları o şekli nasıl ifade ederim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…