Touhou Project'e başlayabilirsiniz. Anatomi çalışabilirsiniz. Botanik ile ilgilenebilirsiniz. Denilebilecek diğer şeyleri diğer üyelerimiz söylemiş zaten.
Kaç yaşındasınız hocam?
Evde bilgisayar oyunlarıyla uğraşmaktan başka yapılabilecek pek bir aktivite yok yeni bir animeye/diziye/filme/oyuna Vb'lerle uğraşmayı deneyebilirsin.
ChatGPT'den yemek tarifi alıp tarifleri deneyebilirsin.
Yakın zamanda sizin için kötü olabilecek bir olay yaşadıysanız veya bir olayı düşünüp duruyorsanız bunun diğer bir adı overthinking varsa böyle her şeyden sıkılabilirsiniz.
Tabii yaşamamışda olabilirsiniz ama her şeyi sevmemenizi buna bağladım.
Hoşunuza gidebileceğini düşündüğünüz bir konu hakkında araştırma yapmaktan bahsediyorum. Bence araştırma yapmak güzel bir aktivite, kitap karıştırmak ve internetten makale okumak derken baya zaman öldürebilirsiniz diye düşünüyorum.
Yakın zamanda sizin için kötü olabilecek bir olay yaşadıysanız veya bir olayı düşünüp duruyorsanız bunun diğer bir adı overthinking varsa böyle her şeyden sıkılabilirsiniz.
Tabii yaşamamışda olabilirsiniz ama her şeyi sevmemenizi buna bağladım.
Hoşunuza gidebileceğini düşündüğünüz bir konu hakkında araştırma yapmaktan bahsediyorum. Bence gayet kaliteli bir aktivite kitap karıştırmak, internetten makale okumak derken bayağı zaman öldürebilirsiniz.
Aslında şu an yaptığım tek şey yeni konu açılmışları bakıyorum eğer cevabını bilmiyorsam o konuya yazmazdım cevabım varsa ve doğru olduğumu düşünüyorsam o zaman yazabilirim.
O zaman hocam arkadaşların dediklerini denemeniz lazım denemeden sevmiyorum demek yerine denedikten sonra sevmiyorum demek daha mantıklı.
Çok güzel mangalar var onları okuyabilirsiniz.
Spor yapabilirsiniz vücudunuza yatırım yapmış olursunuz.
Hikaye oyunlarında kesinlikle kendinize sevebileceğiniz bir tür bulabilirsiniz emin olun.