Arkadaşlarınla konuşmanın, sosyalleşmenin yanında internet üzerinden e-ticaret gibi satış yaparak az da olsa çok da olsa para kazanabilirsin. Mesela pandemi de o kadar bunalmıştım ki artık hep bir şeyler düşünüyordum. Neden yaşadığımı sorguluyordum o derece. E-ticaret derken öyle Trendyol'da elbise satmak vb gibi şeyler gelmesin aklına, onu da yapabilirsin ama zor bir şeydir, öğrenmen çabalaman gerekiyor yani. Ben pandemi de yaşadığım durumu yazın da yaşadım. O yüzden GameSatış vb hesap satma siteleri üzerinden çeşitli hesaplar sattım, Valorant - FIFA 22 - GTA 5 gibi. 1 ayda da hatrı sayılır kadar para kazandım. Yani dediğim gibi para da kazanabilirsin bu yöntemler sayesinde, inan hiç zor değil sadece mantığını ve nasıl yapılacağını bu işte daha fazla satış yapma yöntemlerini düşüneceksin. Ha dersen onları yapacak kadar küçük değilim, bir işe girebilirsin. Ama benim üstte dediğim şeyleri yaşı büyük insanlarda yapıyor, fakat ben internete o kadar bakmıyorum o kadar insanla uğraşamam dersen fikir senin. Ya dışarı çıkacaksın farklı yerlere gideceksin, ya da işe gireceksin.