Volkankerem Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Pazar günleri her yer kapalı o yüzden evde oluyorum. Evde calışabilen bir tip değilim. Öneriniz var mı?
Pazar günleri her yer kapalı o yüzden evde oluyorum. Evde calışabilen bir tip değilim. Öneriniz var mı?
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 4 Şubat 2024 #2 Deneme çözebilirsin, o günü hafta boyu çözemediğin soruları veya girdiğin denemeleri analiz yaparak geçirebilirsin.
Deneme çözebilirsin, o günü hafta boyu çözemediğin soruları veya girdiğin denemeleri analiz yaparak geçirebilirsin.
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #3 391969 dedi: Deneme çözebilirsin, o günü hafta boyu çözemediğin soruları veya girdiğin denemeleri analiz yaparak geçirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evde ders ile ilgilenmiyorum diyor eleman. Sen ne demişsin. Volkankerem dedi: Pazar günleri her yer kapalı o yüzden evde oluyorum. Evde calışabilen bir tip değilim. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sosyalleş kral en kötü halı saha yapın iyi gelir.
391969 dedi: Deneme çözebilirsin, o günü hafta boyu çözemediğin soruları veya girdiğin denemeleri analiz yaparak geçirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evde ders ile ilgilenmiyorum diyor eleman. Sen ne demişsin. Volkankerem dedi: Pazar günleri her yer kapalı o yüzden evde oluyorum. Evde calışabilen bir tip değilim. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sosyalleş kral en kötü halı saha yapın iyi gelir.
Volkankerem Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #4 391969 dedi: Deneme çözebilirsin, o günü hafta boyu çözemediğin soruları veya girdiğin denemeleri analiz yaparak geçirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu bile yapasım gelmiyor. Ayrıca artık pazartesi günleri deneme olacağımdan korkmaya başladım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2024
391969 dedi: Deneme çözebilirsin, o günü hafta boyu çözemediğin soruları veya girdiğin denemeleri analiz yaparak geçirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu bile yapasım gelmiyor. Ayrıca artık pazartesi günleri deneme olacağımdan korkmaya başladım.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.410 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #5 Volkankerem dedi: Pazar günleri her yer kapalı o yüzden evde oluyorum. Evde calışabilen bir tip değilim. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar oyunlarına sar.
Volkankerem dedi: Pazar günleri her yer kapalı o yüzden evde oluyorum. Evde calışabilen bir tip değilim. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar oyunlarına sar.
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.355 4 Şubat 2024 #6 Burada kimse seni motive edemez. Seni motive edecek bir şeyler bulmaya çalış.
Volkankerem Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #7 TechnoMisafir12 dedi: Burada kimse seni motive edemez. Seni motive edecek bir şeyler bulmaya çalış. Genişletmek için tıkla... İş motivasyon değil. Normalde 7.5 saatin altına düşmem ben ama evde ders çalışamıyorum.
TechnoMisafir12 dedi: Burada kimse seni motive edemez. Seni motive edecek bir şeyler bulmaya çalış. Genişletmek için tıkla... İş motivasyon değil. Normalde 7.5 saatin altına düşmem ben ama evde ders çalışamıyorum.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 4 Şubat 2024 #8 Volkankerem dedi: Onu bile yapasım gelmiyor. Ayrıca artık pazartesi günleri deneme olacağımdan korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Hangi sınava hazırlanıyorsun ya da kaçıncı sınıfsın?
Volkankerem dedi: Onu bile yapasım gelmiyor. Ayrıca artık pazartesi günleri deneme olacağımdan korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Hangi sınava hazırlanıyorsun ya da kaçıncı sınıfsın?
Volkankerem Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #9 391969 dedi: Hangi sınava hazırlanıyorsun ya da kaçıncı sınıfsın? Genişletmek için tıkla... Mezun yks
391969 dedi: Hangi sınava hazırlanıyorsun ya da kaçıncı sınıfsın? Genişletmek için tıkla... Mezun yks
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 4 Şubat 2024 #10 Volkankerem dedi: Mezun yks Genişletmek için tıkla... O gün dinlenin, kendinize ayırın, dışarıya çıkın veya tuttuğunuz takımın maçını izleyin. Ders ile geçirmek zorunda değilsiniz.
Volkankerem dedi: Mezun yks Genişletmek için tıkla... O gün dinlenin, kendinize ayırın, dışarıya çıkın veya tuttuğunuz takımın maçını izleyin. Ders ile geçirmek zorunda değilsiniz.