Evde ek gelir kazanılır mı?

Makaleler
1
Selam arkadaşlar, salı günü trafik kazası yaptım. Bilincim kapalıydı 3 gün yoğun bakımdan sonra servise yani normal odaya aldılar. Doktor en az 1 ay iş göremezsin dedi harbiden de yürürken falan biraz afallıyorum. Kafam yerinde değil gibi. Kafatası çatlağı + elmacık kemiği kırığı + diz kapağı çatlağı+ kaburgamda çatlak vs atlattık bir şekilde.
1 ay ben boş oturmak istemiyorum tavsiyelerinizle bilgisayar alıp bir şeyler öğrenip ek gelir elde etmek istiyorum. Bu yazılım olabilir, web tasarımı vs olabilir. Hızlıca öğrenmek zorundayım çünkü şu an çalıştığım iş sıkıntıya girdi işten atabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden adına çok üzüldüm bence bionluk.com ya da diğer freelancer sitelerini deneyebilirsin. Photoshop'tan stock logo ya da çeviri vs. yapabilirsin.

Çok geçmiş olsun hocam logo yapıp satarak para kazanabilirsiniz.

Logo yapıp para kazanabilirsiniz ama dikkat edin önce parayı alıp birçok kişi para vermek yerines stock fotoğrafı alıp kullanıyor garip ama dikkat edin hatta şu videoyu izlerseniz daha iyi anlarsınız evden para kazanmayı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…