Aykut Enişte Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #11 Cingöz Recai dedi: 24 yaşında adam yapabilmeli. Tabi gerçek yaşı ise. Genişletmek için tıkla... 19 yasımdayim 422470 dedi: Farklı bir evrene gidilmeli. Camı aç odanın kapısını kapat çıkar illa. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor cam açık bişi de yokki strangewings dedi: İlgi çekici hareketler yapmamalısın. Sakin ve yavaş hareket et. Çıkabileceği bir cam aç. Rehberlik et. Genişletmek için tıkla... GMC Denali dedi: İngilizlerin Britanya Muharebesinde direniş gösterdiği gibi senin de bir hava savunma direnişi göstermen lazım. En mantıklı şey camı açıp evi terk etmek olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki efendim
Cingöz Recai dedi: 24 yaşında adam yapabilmeli. Tabi gerçek yaşı ise. Genişletmek için tıkla... 19 yasımdayim 422470 dedi: Farklı bir evrene gidilmeli. Camı aç odanın kapısını kapat çıkar illa. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor cam açık bişi de yokki strangewings dedi: İlgi çekici hareketler yapmamalısın. Sakin ve yavaş hareket et. Çıkabileceği bir cam aç. Rehberlik et. Genişletmek için tıkla... GMC Denali dedi: İngilizlerin Britanya Muharebesinde direniş gösterdiği gibi senin de bir hava savunma direnişi göstermen lazım. En mantıklı şey camı açıp evi terk etmek olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki efendim
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 31 Temmuz 2022 #12 Hocam kitap falan al eline cama doğru savur. Rüzgar falan gelince otomatik hareket edecek. Üzerine gelirse kitapla yapıştır topuk wqkljwq.
Hocam kitap falan al eline cama doğru savur. Rüzgar falan gelince otomatik hareket edecek. Üzerine gelirse kitapla yapıştır topuk wqkljwq.
qRowLing Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 1.410 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #13 Al bir tane sopa tam önünde oldugu zaman vur kafasına düşünce hareket eder o kafasını kopar olmadı başka eve taşın.
Al bir tane sopa tam önünde oldugu zaman vur kafasına düşünce hareket eder o kafasını kopar olmadı başka eve taşın.
MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 31 Temmuz 2022 #14 Yorumlara bak
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #15 Üstünü yavaşça bardakla kapat alttan da bir kağıtla bardağın altını kapa dışarı at.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.536 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #16 Aykut Enişte dedi: Arkadaşlar evde eşek arısı var. Ne yapmamız gerekiyor? Şu an hala odada. Genişletmek için tıkla... Eline bal al o yiyene kadar pencerenin oraya kadar gotur birak pencereyi kapat.
Aykut Enişte dedi: Arkadaşlar evde eşek arısı var. Ne yapmamız gerekiyor? Şu an hala odada. Genişletmek için tıkla... Eline bal al o yiyene kadar pencerenin oraya kadar gotur birak pencereyi kapat.
ECHOSGRIM Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 479 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #17 Aykut Enişte dedi: Arkadaşlar evde eşek arısı var. Ne yapmamız gerekiyor? Şu an hala odada. Genişletmek için tıkla... Evin artık onun olduğunu kabullenip, evden ayrılın... Şaka bir yana bardakla yakalayıp dışarı atın.
Aykut Enişte dedi: Arkadaşlar evde eşek arısı var. Ne yapmamız gerekiyor? Şu an hala odada. Genişletmek için tıkla... Evin artık onun olduğunu kabullenip, evden ayrılın... Şaka bir yana bardakla yakalayıp dışarı atın.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 31 Temmuz 2022 #18 Camı aç ve yasktıkla kov ya da bir süre sonra kendi kendine çıkacaktır. Bir daha eve girmesini istemiyorsan pencerelerine sineklik taktırabilirsin.
Camı aç ve yasktıkla kov ya da bir süre sonra kendi kendine çıkacaktır. Bir daha eve girmesini istemiyorsan pencerelerine sineklik taktırabilirsin.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #19 Öldürmek istiyorsanız elbiseyle falan vur. İstemiyorsanız bardak ile dışarı at.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 31 Temmuz 2022 #20 Cingöz Recai dedi: 24 yaşında adam yapabilmeli. Tabii gerçek yaşı ise. Genişletmek için tıkla... Dostum 3 yıl boyunca tarantula(psalmopoeus irminia, P.Murinus) beslemiş ve eline almış biri olarak bunu ben bile yapamam.
Cingöz Recai dedi: 24 yaşında adam yapabilmeli. Tabii gerçek yaşı ise. Genişletmek için tıkla... Dostum 3 yıl boyunca tarantula(psalmopoeus irminia, P.Murinus) beslemiş ve eline almış biri olarak bunu ben bile yapamam.