P Paister Megapat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 982 22 Şubat 2023 #11 Synth36 dedi: Hocam şu anda da oluyor. Genişletmek için tıkla... Çok yüksek bir ses değilse fazla kurcalamayın derim. Her şey olabilir, en kötü bir usta çağırın baksın boru falan mı patlamış.
Synth36 dedi: Hocam şu anda da oluyor. Genişletmek için tıkla... Çok yüksek bir ses değilse fazla kurcalamayın derim. Her şey olabilir, en kötü bir usta çağırın baksın boru falan mı patlamış.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Şubat 2023 #12 emirhank14 dedi: Kuştur hocam kuş. Genişletmek için tıkla... Hocam dalga geçmeyin ya
Bahabusa Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 524 Çözümler 3 22 Şubat 2023 #13 Paister dedi: Kedidir kedi... Genişletmek için tıkla... Aklıma Fırıldak ailesindeki -Vallahi ben değilim abi. Diyen kedi geldi. Synth36 dedi: Biri topuklarının üzerinde koşuyor bayağı. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman emin misiniz üst kattan geldiğine belki de havalandırma kanalından başka komşuların sesleri geliyordur. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2023
Paister dedi: Kedidir kedi... Genişletmek için tıkla... Aklıma Fırıldak ailesindeki -Vallahi ben değilim abi. Diyen kedi geldi. Synth36 dedi: Biri topuklarının üzerinde koşuyor bayağı. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman emin misiniz üst kattan geldiğine belki de havalandırma kanalından başka komşuların sesleri geliyordur.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Şubat 2023 #14 Paister dedi: Çok yüksek bir ses değilse fazla kurcalamayın derim. Her şey olabilir, en kötü bir usta çağırın baksın boru falan mı patlamış. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda biri koşuyor biri testere ile bir şey kesiyor yukarıda galiba adam mı doğruyolar anlamadım.
Paister dedi: Çok yüksek bir ses değilse fazla kurcalamayın derim. Her şey olabilir, en kötü bir usta çağırın baksın boru falan mı patlamış. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda biri koşuyor biri testere ile bir şey kesiyor yukarıda galiba adam mı doğruyolar anlamadım.
1 17896 Megapat Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 904 Çözümler 10 22 Şubat 2023 #15 Her gece oluyorsa bir ses kaydı veya video kaydı atarsın artık...
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #16 Synth36 dedi: Hocam şu anda biri koşuyor biri testere ile bir şey kesiyor yukarıda galiba adam mı doğruyolar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan aynı kafadan bende istiyorum. Uyu gitsin seni doğramiyorlar ya.
Synth36 dedi: Hocam şu anda biri koşuyor biri testere ile bir şey kesiyor yukarıda galiba adam mı doğruyolar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan aynı kafadan bende istiyorum. Uyu gitsin seni doğramiyorlar ya.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Şubat 2023 #17 Bahabusa dedi: Aklıma fırıldak ailesideki. -Vallahi ben değilim abi diyen kedi geldi. Hocam o zaman emin misiniz üst kalttan geldiğine belki de havalandırma kanalından başka komşuların sesleri geliyordur. Genişletmek için tıkla... Yukarıdan hocam ya ben duyuyorum ya da bana öyle geliyor ama üst kattaki komşular aile olarak sıkıntılı galiba gündüz aradabir kavga sesleri geliyor.
Bahabusa dedi: Aklıma fırıldak ailesideki. -Vallahi ben değilim abi diyen kedi geldi. Hocam o zaman emin misiniz üst kalttan geldiğine belki de havalandırma kanalından başka komşuların sesleri geliyordur. Genişletmek için tıkla... Yukarıdan hocam ya ben duyuyorum ya da bana öyle geliyor ama üst kattaki komşular aile olarak sıkıntılı galiba gündüz aradabir kavga sesleri geliyor.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 22 Şubat 2023 #18 Synth36 dedi: Hocam şu anda biri koşuyor biri testere ile bir şey kesiyor yukarıda galiba adam mı doğruyolar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu söylediğin şeyden sonra konunun %100000 troll olduğunu anladım.
Synth36 dedi: Hocam şu anda biri koşuyor biri testere ile bir şey kesiyor yukarıda galiba adam mı doğruyolar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu söylediğin şeyden sonra konunun %100000 troll olduğunu anladım.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Şubat 2023 #19 364485 dedi: Bu söylediğin şeyden sonra konunun %100000 troll olduğunu anladım. Genişletmek için tıkla... Hocam yeminle duyuyorum koşuyor biri paldır küldür.
364485 dedi: Bu söylediğin şeyden sonra konunun %100000 troll olduğunu anladım. Genişletmek için tıkla... Hocam yeminle duyuyorum koşuyor biri paldır küldür.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 22 Şubat 2023 #20 @Synth36 Korktuğunuzu belli etmeyin. Baktınız olmuyor ters psikoloji yapın. Elinize oklava alın sizde onlara tak tak tak yapın.
@Synth36 Korktuğunuzu belli etmeyin. Baktınız olmuyor ters psikoloji yapın. Elinize oklava alın sizde onlara tak tak tak yapın.