Evde gitar öğrenilir mi?

Yunusemryldrm

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben gitar alacağım da evde YouTube'dan kursa gitmeden gitar öğrenebilir miyim? Öğrenebilirsem bildiğiniz bir kanal var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben gitar alacağım da evde YouTube'dan kursa gitmeden gitar öğrenebilir miyim? Öğrenebilirsem bildiğiniz bir kanal var mı?

Öğrenirsiniz. Ben de evde kendi kendime öğrendim.

Hatta YouTube'a bile gerek yok.

evde kendi kendine günde 3-4 saat çalışırsan elbette öğrenirsin
Günlük süreyle ne alakası var? Yarım saat de çalışsan öğrenirsin. Önemli olan devamlılık, yani toplam süre. Günde 3-4 diyorsun da zaman toplam zamanı niye söylemiyorsun? 3-4 saat çalışmayla 1 ay mı 1 sene mi 10 sene mi? Bu kadar ucu açık bir cümlenin arkadaşa bir faydası yok.

Ben 2. enstrüman olarak öylesine günde ortalama 15dk tıngırdattım ve 4 senede falan istediğim çoğu şarkıyı çalabilecek seviyeye geldim.

hergün 3-4 saat çalışıp 5 ayda öğrenmek var dediğin gibi 15dk çalışıp 4 senede öğrenmek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…