snrkaan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 6 9 Mayıs 2018 #1 Merhabalar, Youtube ortamından klasik gitar öğrenilebilinir mi?
OLİTA HAYDAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İstanbul, İzmir, Antalya, Moskova 9 Mayıs 2018 #2 . Evet Youtube' dan öğrenilebilir. Şahsen ben oradan öğrendim. Ama kursa git. Bare falan basamıyorum şahsen.
. Evet Youtube' dan öğrenilebilir. Şahsen ben oradan öğrendim. Ama kursa git. Bare falan basamıyorum şahsen.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2018 #3 OLİTA HAYDAR dedi: . Evet Youtube' dan öğrenilebilir. Şahsen ben oradan öğrendim. Ama kursa git. Bare falan basamıyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Çalışınca o da oluyor ben 1 yıl kursa gittim 2-3 akor biliyordum ama hiç çalamıyordum. Ondan sonra bir hevesle gitar çalmaya başladım internetten video izleyerek. İlk başta zormanıyordum bare basarken ama şuan hiçbir sıkıntı yok.
OLİTA HAYDAR dedi: . Evet Youtube' dan öğrenilebilir. Şahsen ben oradan öğrendim. Ama kursa git. Bare falan basamıyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Çalışınca o da oluyor ben 1 yıl kursa gittim 2-3 akor biliyordum ama hiç çalamıyordum. Ondan sonra bir hevesle gitar çalmaya başladım internetten video izleyerek. İlk başta zormanıyordum bare basarken ama şuan hiçbir sıkıntı yok.
A ahmetoz37 Hectopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 332 Yer İstanbul pendik 8 Haziran 2018 #4 Hangi kanaldan öğrendiniz. Link veya isim verirseniz bizde bakalım.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.727 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2018 #5 snrkaan dedi: Merhabalar, Youtube ortamından klasik gitar öğrenilebilinir mi? Genişletmek için tıkla... Devletin verdiği ücretsiz kurslar oluyor. Onlara bir bak istersen.
snrkaan dedi: Merhabalar, Youtube ortamından klasik gitar öğrenilebilinir mi? Genişletmek için tıkla... Devletin verdiği ücretsiz kurslar oluyor. Onlara bir bak istersen.
OLİTA HAYDAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İstanbul, İzmir, Antalya, Moskova 8 Haziran 2018 #6 ahmetoz37 dedi: Hangi kanaldan öğrendiniz. Link veya isim verirseniz bizde bakalım. Genişletmek için tıkla... Gitar Dersi adam iyi anlatıyor.
ahmetoz37 dedi: Hangi kanaldan öğrendiniz. Link veya isim verirseniz bizde bakalım. Genişletmek için tıkla... Gitar Dersi adam iyi anlatıyor.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 8 Haziran 2018 #7 Bende Gitar Dersi kanalını takip ediyorum. Oldukça iyi bir kanal. 2 aydır çalmama rağmen çok şey öğrendim.
Bende Gitar Dersi kanalını takip ediyorum. Oldukça iyi bir kanal. 2 aydır çalmama rağmen çok şey öğrendim.
unsuzmamül Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 141 8 Haziran 2018 #8 Sizden bir gitar incelemesi bekliyoruz.