Evde grafiti yapımı

Makaleler
49
Kareli kağıda grafiti yapmak istiyorum. A4 kağıda da yapabilirim. Özel sitelerden girip yapmak istemiyorum. İlk defa yapacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kareli kağıda grafiti yapmak istiyorum. A4 kağıda da yapabilirim. Özel sitelerden girip yapmak istemiyorum. İlk defa yapacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam ilk kez yapacaksanız A4 e yapamazsınız, boya miktarını ayarlayamazsınız ve kağıt suya batırılmış gibi olur.

Sprey boyayla A4 kağıdına yapmayı düşünüyorsan, yapma. Kalın bir marker al, onlarla kağıda (Bana kalırsa karton gibi kalın yerlere) yap. En azından hatlarını ve yazılarını geliştirirsin.

Aslında benim amacım kalem alarak yapıp ve boyamak. Kafam yatarsa daha sonraları sprey boya alabilirim. Vakit geçirmek amaçlı yapıyorum. Sadece canım istedi. Profesyonel olma gibi bir hayalim yok. Hobi diyebiliriz

Kağıda sprey boya ile graffiti yapamazsın hocam. Poskayla veya Sharpie ile yapabilirsin. Sharpie öneririm. Gayet kaliteli iş çıkartıyor.

Sharpie ile yaptıklarımdan bazıları:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…