Kareli kağıda grafiti yapmak istiyorum. A4 kağıda da yapabilirim. Özel sitelerden girip yapmak istemiyorum. İlk defa yapacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
Kareli kağıda grafiti yapmak istiyorum. A4 kağıda da yapabilirim. Özel sitelerden girip yapmak istemiyorum. İlk defa yapacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
Sprey boyayla A4 kağıdına yapmayı düşünüyorsan, yapma. Kalın bir marker al, onlarla kağıda (Bana kalırsa karton gibi kalın yerlere) yap. En azından hatlarını ve yazılarını geliştirirsin.
Aslında benim amacım kalem alarak yapıp ve boyamak. Kafam yatarsa daha sonraları sprey boya alabilirim. Vakit geçirmek amaçlı yapıyorum. Sadece canım istedi. Profesyonel olma gibi bir hayalim yok. Hobi diyebiliriz
Kalem kağıtla da grafiti yapılabilir, YouTube'de çok fazla videosu var, zaten büyük bir duvarda veya tuvalde sprey ile grafiti yapmak büyük bir emek ister. Ayrıca sokaklara grafiti yapmak da suç maalesef.