Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 8 Eylül 2020 #11 Xscape dedi: Yarasa’ya terlik atman için ıp man gibi reflekslerin olması gerekiyor hocam Genişletmek için tıkla... Dün gece girmiş eve uyuyordum pır pır ses geliyor bir baktım yarasa. Hemen yorgan altına girdim ve @Emre C ile konuştum, güzel taktik verdi.
Xscape dedi: Yarasa’ya terlik atman için ıp man gibi reflekslerin olması gerekiyor hocam Genişletmek için tıkla... Dün gece girmiş eve uyuyordum pır pır ses geliyor bir baktım yarasa. Hemen yorgan altına girdim ve @Emre C ile konuştum, güzel taktik verdi.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #12 Terlikle vurmak. Ama çıkmaya başladıysa yakın zamanda devamı da gelecektir. Evi ilaçlatmak en iyisi.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 8 Eylül 2020 #13 İlkokuldayken 23 Nisan'da taktığım fesle yakalıyorum sonra altına kağıt sokuyorum. Bu şekilde taşıyıp balkondan atıyorum. Havlu atıp falan tutamıyorum.
İlkokuldayken 23 Nisan'da taktığım fesle yakalıyorum sonra altına kağıt sokuyorum. Bu şekilde taşıyıp balkondan atıyorum. Havlu atıp falan tutamıyorum.
LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 8 Eylül 2020 #14 Xscape dedi: Bu biraz vahşice değil mi? Genişletmek için tıkla... Haklısın elektrik versem daha iyi.
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 8 Eylül 2020 #15 LeBlanc dedi: Haklısın elektrik versem daha iyi. Genişletmek için tıkla... Boşluğuma geldi az daha kolayı püskürtüyordum, Allah iyiliğini versin
LeBlanc dedi: Haklısın elektrik versem daha iyi. Genişletmek için tıkla... Boşluğuma geldi az daha kolayı püskürtüyordum, Allah iyiliğini versin
Ypp Hectopat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #16 Bıyıklarına buse konduruyorum. Afallayınca basıyorum tekmeyi.
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #17 Xscape dedi: Evinizde hamamböceği görünce ne yapıyorsunuz? Ben kovalıyorum ama öldüremiyorum Genişletmek için tıkla... Ya hamam böceği sizi ev arkadaşı olarak görüyorsa?
Xscape dedi: Evinizde hamamböceği görünce ne yapıyorsunuz? Ben kovalıyorum ama öldüremiyorum Genişletmek için tıkla... Ya hamam böceği sizi ev arkadaşı olarak görüyorsa?
ne carsafi ya Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 723 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 8 Eylül 2020 #18 Xscape dedi: Yarasa’ya terlik atman için ıp man gibi reflekslerin olması gerekiyor hocam Genişletmek için tıkla... Ben sineğe terlik atıyorum tutuyor bazen.
Xscape dedi: Yarasa’ya terlik atman için ıp man gibi reflekslerin olması gerekiyor hocam Genişletmek için tıkla... Ben sineğe terlik atıyorum tutuyor bazen.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 8 Eylül 2020 #19 Böcek arkadaşımıza evi teslim edip komşuya kaçıyorum.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 8 Eylül 2020 #20 Öldürüp camdan atıyorum.