Evde hamamböceği görünce yapılacaklar

Maşrapayı üzerine kapatın sonra içine düşünce götürüp dışarı bırakın.

Herkes öldürürüm demiş ama lütfen böcekleri öldürmeyin. Dünya düzeni için gerçekten çok önemli canlılar.

Ben görürsem yavaşça elime alırım daha sonra balkona bırakırım. Daha sonra elimi iyi bir şekilde yıkarım çünkü genellikle zararlı bakteriler taşıyorlar üstlerinde.
(Ama ilk önce fotoğraflarını çekerim)

İfadeler: acv
Hamam böcekleri, kafaları kopsa bile 3 gün yaşayabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hamam böceğine şükür daha rastlamadım ama üzüm böcüklerine çok rastladım. Peçete ile alıp atamıyorum veya öldüremiyorum. Aşırı iğreniyorum çünkü. Serinlesinler diye üzerlerine kolonya sıkıyorum ben. Kullandığım marka gayet etkili çünkü hepsi keyif çatıyor uyuyorlar.

Pencereleri her yeri kitleyip dışarıda bankta yatıyorum düşmanımın aklı karışıyor.

Şu ana kadar evimde hiç hamamböceği olmadı ama bir koloniye denk gelirsem evin anahtarlarını bırakıp çıkarım. Tapuyu üstlerine geçiririm, rahat rahat yaşasınlar. Hayatta kalma kabiliyetleri benim öldürme kabiliyetimi kat kat aşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…