Wi-Fi repeater kullanabilirsiniz ben hiç kullanmadım fakat sorununuzu çözebilir.
İlk önce tabii operatörünüz kimse onları arıyıp onlara bildirmek daha mantıklı olur.
Wi-Fi repeater kullanabilirsiniz ben hiç kullanmadım fakat sorununuzu çözebilir.
İlk önce tabii operatörünüz kimse onları arıyıp onlara bildirmek daha mantıklı olur.
Selamlar, evinizde sabit internet var ise hattınızın ve telefonunuzun vo-Wi-Fi özelliklerini aktif ederek Wi-Fi'ya bağlı şekilde arama-aranma yapabilirsiniz.
Operatör ilgilenmez. Ancak 100 tane şikayet gelirse ilgilenirler. Telefonu uçak moduna alıp "wifi ile arama" ayarını açıp evde wifiye bağlı olarak şebekeyi kullanabilrsin. Ama SMS gelmez dikkat et.
Bu arada sorunuza gelecek olursak yapabileceğiniz tek şey operatörlere şikayette bulunup bir istasyon kurdurmaktır. Ancak hiçbir operatör kolay kolay baz istasyonu kurmaz. Dolayısıyla tek bir kişinin şikayetine pek bakmazlar. Bu noktada tek yapabileceğiniz şey sadece uçak moduna alıp VoWIFI açmak. Böylece telefonlar operatöre WIFI yoluyla bağlanacak ve SMS'leri sorunsuz alacaksınız.