Evde hattım az çekiyor

The Batman

Decipat
Yer
Gotham
Evde telefon görüşmesi yaparken karşımdaki sesimi kesik kesik duyuyor. İnternete bağlanınca da 4.5G olması gerekirken H şeklinde görünüyor ve aşırı yavaş bu sorunu nasıl çözebilirim?
Hattım Vodafone.

Cihazınız destekliyorsa, VoWiFi özelliğini aktif edin. WiFi üzerinden görüşme yapacağınız için, baz istasyonu modeminiz olacak gibi düşünebilirsiniz.

Evde telefon görüşmesi yaparken karşımdaki sesimi kesik kesik duyuyor. İnternete bağlanınca da 4.5G olması gerekirken H şeklinde görünüyor ve aşırı yavaş bu sorunu nasıl çözebilirim?
Hattım Vodafone.
Şimdilik bunu uygulayın.
Cihazınız destekliyorsa, VoWiFi özelliğini aktif edin. WiFi üzerinden görüşme yapacağınız için, baz istasyonu modeminiz olacak gibi düşünebilirsiniz.

Bunun dışında ise sözleşmeniz biter bitmez başka bir operatöre geçin 😀

Şimdilik bunu uygulayın.
Bunun dışında ise sözleşmeniz biter bitmez başka bir operatöre geçin 😀

Önceden Türk Telekom kullanıyordum. Bir sıkıntım yoktu yurtta kalmaya başlayana kadar. Yurt bildiğin dağın başında diyebilirim. Yurdun kendi interneti malum aşırı yavaş ve engelli sitelere. Bende başka hatta geçme durumunda kaldım Vodafone'a geçtim gayet iyiydi çekmeyen telefon 4.5G çekiyordu memnundum memlekete dönene kadar. En iyisi Turkcell'e geçmek galiba :D.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı