B Batın Türk Kilopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 558 Makaleler 47 9 Şubat 2015 #12 Dreamweaver öğrenci olarak indirirsen indirimli fiyat üzrinden alabilirsin. Ben KODLAB kitapları ile HTML, CSS, PHP, Android Programlama vb. şeyleri evde öğrendim. Kullanması basit ve uygulamalar ile deneyince daha iyi oluyor.
Dreamweaver öğrenci olarak indirirsen indirimli fiyat üzrinden alabilirsin. Ben KODLAB kitapları ile HTML, CSS, PHP, Android Programlama vb. şeyleri evde öğrendim. Kullanması basit ve uygulamalar ile deneyince daha iyi oluyor.
Eakgul Megapat Katılım 24 Kasım 2014 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2015 #13 Tabiki de öğrenebilirsin. Gereken tek şey tabiri caizse işçi gibi gece gündüz çalışmak.
IIBySinyoRII Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makina Mühendisi 4 Mart 2015 #14 ben evde html,css,javascript,jquery,ajax,php öğrendim şuanda python öğrenmeye karar verdim ve evede pythonda öğreniceğim.
ben evde html,css,javascript,jquery,ajax,php öğrendim şuanda python öğrenmeye karar verdim ve evede pythonda öğreniceğim.
soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 4 Mart 2015 #15 html çok kolay bir dildir. Evde rahatlıkla öğrenebilirsin.
D deepdark0 Ziyaretçi 22 Mart 2015 #16 Öğrenirsin kaynaklardan çalışırsın. Takıldığın yerleri araştırırsın. Bilen bir arkadaşın var ise ondan yardım al.
Öğrenirsin kaynaklardan çalışırsın. Takıldığın yerleri araştırırsın. Bilen bir arkadaşın var ise ondan yardım al.