Evde internet varken VINN alınabilir mi?

Orhan YILMAZ

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar evdeki internet çok yoğun bir şekilde kullanılıyor ve ben MOBA oynayan biri olarak ping sorunu yaşıyorum. Kendime sürekli telefondan internet alıyorum ama hep çok pahalı oluyor hem de 2GB civarında paketler aldığımdan hemen bitiyor. Ben de sadece kendimin kullanacağı VINN almayı düşünüyorum. Sorularım şunlar :
1- Ping sorunum olur mu?

2-Evde hatta bağlı bir internet varken VINN alabilir miyim?
3-Bu VINN'ların hepsi taşınabilir oluyor mu ?
4-USB ve Wifi gibi farklı tipleri mi mevcut? (Zira masa üstümde wireless yok, USB ile kullanabilirim sadece.)

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-VINN 4,5G olarak alırsan gayet yeterli olur.
2-VINN taşınılabilir çakmak kadar bir şey zaten.
3-Ancak ayrı bir hatta ihtiyaç duyarsın bide paket yaptırma falan fatura çıkar sana.
Ben zamanında 3G kullanmıştım berbattı fakat 4,5G gayet yeterli tek sorun hava şartları Net çekim kuvvetini etkiliyor.
USB türü mevcut.

Merhaba ! Ben de evde kullanılan internet çok yavaş ve yoğun olduğu için vınn alma kararına vardım . League of Legends (moba) oynuyorum . Telefondan 4.5 g bağlandığımda (turkcell) 55 mbit download ve 15 mbit upload sabit 60 ping alıyordum faket paket çabucak bitti tabi . Size sorum vınn ' ı aldınız mı ? Aldıysanız ping değerleri nasıl ? Memnun musunuz ve kotayı aşma durumu oluyor mu ? Beni bilgilendirirseniz sevinirim :) İyi forumlar .

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı