Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 12 Mayıs 2017 #1 Tabi bunun için Çin'de yaşıyor olmanız gerek. Videoyu izlerken çok ilginç şeyler görebilir, aşırı şaşırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tabi bunun için Çin'de yaşıyor olmanız gerek. Videoyu izlerken çok ilginç şeyler görebilir, aşırı şaşırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kxz7cfg899 Kilopat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 592 Yer İstanbul/Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2017 #2 Dostum ne diyebileceğim bilemiyorum.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 12 Mayıs 2017 #3 kxz7cfg899 dedi: Dostum ne diyebileceğim bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... O pazar alanı ne öyle ya.
kxz7cfg899 dedi: Dostum ne diyebileceğim bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... O pazar alanı ne öyle ya.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2017 #4 Konuyu görünce direkt aklıma gelen görsel Şimdi videoyu bitirdim. Ağa bu nedir? Adam bildiğin kendi iPhone'nunu yapmış. Helal olsun.. Son düzenleme: 12 Mayıs 2017
Konuyu görünce direkt aklıma gelen görsel Şimdi videoyu bitirdim. Ağa bu nedir? Adam bildiğin kendi iPhone'nunu yapmış. Helal olsun..
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 12 Mayıs 2017 #5 Konum Çin olunca insan fazla şaşıramıyor açıkçası. kxz7cfg899 dedi: Dostum, ne diyebileceğim bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Alıntı: "Ne biliyim yani ne diyeceğsin ne diyeceğine...deyip demiyeceğine hiçbir şey ne deyer ne kim kim.. kimse.. kimseyi dinler ne bir şey anlatabilirsin ne dinleyeğen oluğur "
Konum Çin olunca insan fazla şaşıramıyor açıkçası. kxz7cfg899 dedi: Dostum, ne diyebileceğim bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Alıntı: "Ne biliyim yani ne diyeceğsin ne diyeceğine...deyip demiyeceğine hiçbir şey ne deyer ne kim kim.. kimse.. kimseyi dinler ne bir şey anlatabilirsin ne dinleyeğen oluğur "
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 13 Mayıs 2017 #6 Adamlarda parça bol, fiyatlar ucuz alıp lego gibi birleştiriyor. Cesaretinden dolayı tebrik etmek lazım ama yine de.
Adamlarda parça bol, fiyatlar ucuz alıp lego gibi birleştiriyor. Cesaretinden dolayı tebrik etmek lazım ama yine de.