Evde istenmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oku hayatını kurtar sonra istediğini yap daha istese de kimse karışamaz.

O evden ne olursa olsun çık hiç şakam yok ne olursa olsun çık. Üniversite olmak zorunda değil. İnternette başka bir şehirde iş ara, en basit iş ne olursa olsun işe internetten kabul edildikten sonra ananın babanın cebinden parayı aşırıp aynı gün yoksa bir gün otogarda falan kalıp otobüse atla. Kalacak yer olarak da yine internetten bul, öğrenci apartları var illa okuyor olman gerekmiyor diye biliyorum alıyorlar oda arkadaşıyla falan ucuz bir yer bulabilirsin eskişehir dolu bunlarla mesela. Yok almıyorlarsa da öğrenciyim diye yalan söyleyebilirsin özel yurt gibi şeyler zaten bunlar çok takmıyorlar gayette ucuza geliyorlar faturasız. İş ile birleştirip yapabilirsin bu işi. Çok uçuk konuşuyorum gibi geliyor fakat anlattıklarının uçukluğuyla eş değer, başka hiçbir şey senin bu ailenden daha tehlikeli ve zararlı olamaz gibi gözüküyor. Eğer henüz reşit değilsen ve bunları yapamam diye düşünüyorsan, o zaman çocuk destek hattı gibi bir yeri ara ve bunları bir bir anlat. Gerekirse polisi ara. Telefonu attığı gün yapman gereken şey oydu zaten. Altlarında ezilme, bir cana böyle eziyet etmenin bedeli olduğunu göster. Misilleme yap. Evden ne olursa olsun çık derken şunu da ekliyim sakın senden faydalanmak isteyen birinden falan yardım arama ama kendi öz imkanların yokmuş gibi davranmanın anlamı da yok. Pes etme yani. Eğer kendi ayakların üstünde durabilirsen eminim son dediğini yapabilirsin. Bazen hayat seni çok erkenden buna zorluyor.

Dinlerin insanların kafasını ne kadar bozduğunun kanıtı .

Dinde böyle bir şey yok.

Zaten konu sahibi 12. sınıfı bitirmiş 18 yaşındadır muhtemelen.

Yüksek ihtimalle çok ağır şeyler yapardım hoş zaten çok yapmadığım şey değil. Ailenizi gerçekten hala sevebiliyor musunuz? Açıkçası böyle bir durumda ölmelerinde pek bir üzüntü duymazdım.

Dinlerin insanların kafasını ne kadar bozduğunun kanıtı .
Dinde zorlama yoktur belli hiç ayet okumadığın, burda dinin değil ailesinin kafası biraz dağınık gibi ailele geri kafalı olduğu için başörtüsüz kadını namussuz başörtülüyü dini yerinde namuslu sanarlar çık sokağa 50+ dayıya sor başörtüsüz kadın hakkında sana neler demez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…