Evde kahve yapmanın maliyeti 62 kuruş

"Nescafe Blend 37 içindekiler" araması yaptım ama istediğim sonuca ulaşamadım. Neyse, sen bilmiyorsan sorun değil. Ben farklı kaynaklardan araştırır bulurum.

Üreten firma sen ve senin gibiler gerçek kahve sandığından dolayı kendinizi kötü hissetmeyin diye yazmamıştır. Şahsen firmaya da hak verdim.

Ben bu kahveyi ilk kez alıyorum. Ben kahve gurmesi değilim. Bundan dolayı kesin bir şey demişim gibi eleştirmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu kahveyi ilk kez alıyorum. Ben kahve gurmesi değilim. Bundan dolayı kesin bir şey demişim gibi eleştirmeyin.

Kahve gurmesi olmanızı bekleyen yok ya da kahveyi almanıza bir şey diyen yok. Bilgim doğrultusunda anlatmaya çalışıyorum. Dışarıda bir kahveye 50-60 TL vermek pahalı geliyor olabilir, hak veriyorum fakat ucuz bir şey kalmadı ve bunun sorumluları da işletme sahipleri değil maalesef. İşletme sahibi de dükkanının devamlılığını sağlayabilmek için dükkan masraflarını ve kârını koymak zorunda ki dükkanın devamlılığı olsun.

İllaki dışarıda kahve içtiğiniz zamanlar da olacak, kendinizi kısıtlamayın. Arkadaşlarınızla vakit geçireceğiniz zamanlarda dışarıda mecburen bir yerlerde oturacaksınız ve maalesef ki bir bardak çay için 15-20 TL fiyat isteyen işletmeler var. Size soruyorum, bir kahveye 50-60 TL vermek pahalı mı? Bir de bu açıdan düşünün.

Dışarıda kahve içmek istemiyorum diyorsanız da filtre kahve alabilirsiniz. Gerçek kahve tadını filtre kahveler verebilir, granül kahveler kahve değil. İçerisindeki kahve oranı maksimum %1'dir ve Türkiye'de kahve ucuz bir şey değil. Doğal olarak 3-4 TL'ye içtiğin granül kahvenin de bir zahmet kahve olmasını bekleme. İçmek istiyorsanız filtre kahve içebilirsiniz, öneri konusunu açarsanız filtre kahve önerebilirim. Beni etiketlemeniz yeterli olur.

@333365 kendini zeki zannediyor ileride kız arkadasi falan olursa dur cebimde Nescafe var onu mu çıkarayım dicek ya da arkadaşı. Zaten bu kafayla ikisi de zor olur Muconun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…