Hep bu tür konular açılıyor konu dışına okuyorum ama hiç aklıma gelmezdi benim de böyle bir şey yaşayacağım...
Annemler düğüne gitti, ben kardeşimle evde yalnız kalıyorduk. 1 saat önce falan benim odanın kapı hafif sallandı anladım ki evin kapısı kapandı hatta onun sesini de duydum dedim bizimkiler geldi 5-10 dk bekledim baktım odama gelen yok dedim çıkıp bir bakayım ama kimse yoktu evde. Kardeşime söyledim korktu hemen o ses duymamış müzik dinliyordu, hemen evi kontrol ettik hiçbir şey yok, terasa çıktım baktım yine yok, evdeki kedimiz bile yerindne kıpırdamamış yatıyor, bir şey yok onda da. Sonra pencereler açılmaya başladı, perdeler falan rüzgardandır dedim. Kardeşim daha sonra balkona çıkıp baktığında siyah giyen adam görmüş daha sonra baktık adam yok orada yemin ediyor gördüm diye.
Daha sonra bende kel bir adam gördüm anahtarları şak şuk yürüyor bizim evin önüne oturdu dinlendi ve gitti, şüpheli baktım biraz.
Evin dışında 4 tane kamera var yıllardır çalışıyordu geçen hafta bozuldu onlarda kayıt etmiyor ona çok sinirim bozuldu tam da işe yarayacaklardı.
Şu an evde oturuyoruz ne yapmalıyız? Korkuyorum. Annemi aradım 3 kere açmadı, gece 12 ye kadar gelmeyecekler.