Evde Kasa Nasıl Yapılır?

efexxxxx

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar bileşenlerim çok iyi ama daha gösterişli bir kasaya ihtiyacım var, en ince detayına kadar kendim yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

2. olanı marangoz ile kolayca yaptırabilirsiniz.

Ben de Linux'un masasını önerecektim. Bırak onu bunu o masayı yap, kendince değiştirebilirisin de. Mesela ne kadar iyi dersen de o adam kadar radyatörün olduğu sanmıyorum o zaman bir bölümü cam yapıp geri kalanını tahtadan yaparsın, hem dayanıklılık açısında iyi olur hem de boş alan fazla olmaz.

Yapması pek kolay değil el becerisi tecrübe ve gerekli alet isteyen bir işe gönül vermişsin,büyük ihtimalle ilk seferde istediğin kasayı elde edemezsin kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı