Evde Kedi Bakımı Nasıl Yapılır?

Ben 2 yıldır siyam sahibiyim bakımı çok zor değil, kumuna dikkat etmeniz gerekiyor koku yapmayan topaklanan kumlar var. Mamasını bütçenize göre ayarlarsınız ben 10-15 kg 350-400 tl alıp 6 ay kulkanıyorum ki benim kedim obur değil sanırım siyamlar genelde böyle. Yavruyken aldıgınızda kumuna alıstırırsanız ilerde sorun yaşamazsınız. Ama sandalyelerim berbat halde delik deşik oldular oysa tırmalama tahtası da var ama eve girdiğimde genleşip sandalyeyi tırmalamadan kendine gelemiyor vitrindeki eşyaları sürekli yere atmasından dolayı boş kullanıyoruz modemi düsürüyor bu sıralar bantlamayı düsünüyorum ve 2 yıl sonra kedilerin uzaylı olduguna ikna oldum sayılır.

Dosya Ekleri

• CBDBCDCC-63F5-4EFB-BB49-D2218136F16A.jpeg
    62,7 KB · Görüntüleme: 84

Cidden kediler 12 saatten fazla uyuyormuş. Bazıları 18 saat bile uyuyormuş. Güzel hayvanlar

Modeme kelepçe geçir. Uzun kelepçeler oluyor, elektirikçiler de falan istersen verirler. 2 tane alıyorsun ve ikisini birleştiriyorsun sonra onu istediğin yere sabitle. Bant zamanla zayıflar. Kelepçe zayıflamıyor

Ben evimde 2 tane yavru kediye baktım 2-3 ay boyunca kedilerin ikisi de ben bulduğum da 1.5 aylıklardı. İlk kediyi sabah 4 gibi camımın önünde buldum eziyet etmişler sağında solunda ojeler vardı hangi yaratıksa kediye makyaj yapmaya çalışmış sanırım hemen aldık yıkadık karnını doyurduk ondan sonra bize alıştı derken çalıştığım yerde buldum oda evdeki ile aynıydı onu da aldım evdeki kedi ile kısa sürede kaynaştılar bu şekilde baktık uzun süre fakat son günlerde ikisi de sürekli bizden kaçıyordu yatağın koltukların altına girip çıkmıyorlardı kedi kumları vardı patilerine girdiği için halıları pisletiyorlardı bende dayanamadım artık sahiplendirdim ikisini de. Evde kedi bakmak çok zor dışarda kapının önünde falan bakarsın ama evde çok zor oluyor.

Ben kendime zor bakıyorum, kediye hiç bakamam. Hele hele kendi şahsi evimde değil, eve soksam halıyı falan pisletmeyi geç tüy falan dökülse beni çarmığa gererler. Zaten eve sokamam da yani örnek verdim. Bahçe var köpek almayı düşünüyorum ama havlaması sıkıntı. Hayvan bakmak şehirde zor iş... parayı bulsam biraz uzak mecrada bir arsa alıp içinde hayvanat bahçesi kurmayı planlıyorum ama o zamanda hırsızlar 2 güne boşaltır orayı. Hayırlısı diyelim.

Hem kedi hem de köpek sahibiyim. Kedinin bakımı köpeğe göre oldukça kolay.
Mamasını suyunu verdikten sonra evde 3-4 gün yalnız da bırakabilirsiniz ama köpek için böyle bir lüksünüz yok.

kediler özgür hayvanlar.

Bu şekilde bir bakış açısına sahipsen zaten hiçbir hayvanı evde beslemezsin. Konuyu açma amacını anlamadım kedi besleyenleri beslemekten vazgeçirmeye ikna mı etmek istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…