Evde kerkenkele kırkayak beyaz hamam böceği var

HEXON1

Kilopat
Yer
İstanbul/Esenler
Daha fazla  
Evet arkadaşlarım İstanbul / Esenlerde yaşıyorum. Evimde çok az sayı da kertenkele, kırkayak gördüm. Bir seferinde ise beyaz hamam böceği. Değişik haşereler var tüylü üçgen şeklinde ufak şeyler falan. Sizce neden buradalar? Evimiz standart temizlikte pek sıcak da değil. Açıkcası kombi falan kullanmıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şırınga uzun ömürlü nokta kadar sıkılması gereken böcek önleyici ilaçlar var ve baya etkilidir. Ekstra olarak bir genel ilaçlama yaptırın. Sonuçta pis yaratıklar yani hastalık bulaşır o kadar çok ve çeşitli ise. Temizlik bile bazen etkili olmuyor o kadar.

Oturduğunuz daire girişe yakın mı ? Bunun gibi hayvanların gelmesinin nedenlerinden biri park veya yeşillik alanlarına evinizin yakın olması olabilir.

Ben kertenkele besliyorum, vereyim sana bir hafta dursun evinde. Toplar hepsini.

Benimde odanın köşesindeki dolabın arkasına pek bakmadığım için örümcek ağ yapmış. Oralar karanlıkta kalıyor temizliğini nadir yapıyorum duvar tarafında. Gördüğüm ilk gün halledecektim, el feneri ile yakından ışık tutunca baktım ki ağa 2 tane sinek takılmış. 1 hafta sonra baktığımda 1 tane daha sinek tarzı bir böcek takılmış sivrisinek olabilir. İzlemedeyim işi bırakırlarsa yatacak yer arasınlar

Sigorta yap bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…