Evde kokpit nasıl toplanır?

Pickaroon

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu gördüm ve inanılmaz imrendin. Yurt dışında yüzlerce kişi bunu yapabiliyor. Ben de yapmak istiyorum. Parası sıkıntı değil ama o tuşları, göstergeleri nereden temin ediyorlar?
Nasıl temin edebiliyorlar, nasıl birlerştiryorlar?
Ben de bu sistemi kurmak için ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MFD için kullandığı 2x Thrustmaster MFD. HOTAS yani Hands-On Throttle and Stick sistemi de F-18 Hornet ve F-16 stick. Diğer parçaları kendisi basıp switchleri de buluyor. O RWR vs. panelleri de aslında birer LED, bir program aracılığıyla ayırıp kullanıyor.
WinWing'in de HOTAS'ı olabilir.

Buton entegreli throttle:

Hocam siz asıl buna bakın, çok ıstiyorum yapmak bu tür bir şey ya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye'de simülasyon malzemeleri ile ilgilenen nadir firmalar var. Bir ara yarış simülasyonu için böyle bir firma vardı. Oradan bakabilirsin fakat bayağı pahalılar haberin olsun.

Hocam çok bir bilgim yok ama kullandıkları bir çok parçalar ithal. Yani bunları dış ülkeden temin etmeniz lazım.

Hocam zaten bu 5-10 yıl içinde yapamayacağım kesin maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…