Evde koşu bandı ile göbek ertilir mi?

Slenders

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Fitness'a git falan demeyin gidemem çünkü çok pahalı aylık 1000 TL, bir de Fitness'a gidebilecek öz güvende değilim.
İlk öncelikle 1.70 boyundayım ve 73 kiloyum göbeğim fazla yağım fazla ev de Dumbell'ım var Z barım var.

Bunlarla 1.5 2 ay diyemedin 3 ay da o yağı yakabilir miyim fit olma şansım var mıdır? Yağlı yemekleri keseceğim protein alarak mümkün müdür?

Ve önerebileceğiniz koşu bandı var mıdır? Bütçem 5 bin TL. Taksit yaptıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle koşu bandı dediğiniz şey yağ yakmaz, sadece kalori açığı oluşturmanıza yardım eder.
Diyeti güzel bir şekilde yaptıktan sonra koşu bandına gerek kalmaz.

Öncelikle koşu bandı dediğiniz şey yağ yakmaz, sadece kalori açığı oluşturmanıza yardım eder.
Diyeti güzel bir şekilde yaptıktan sonra koşu bandına gerek kalmaz.
hocam fitnessa gidemiyorum benim göbeği eritmem lazım eğer, koşu bandı işe yaramazsa her gün protein alamam yani o kadar bütçem de yok her gün tavuk et tavuk et yiyebileceğim. Ne önerirsiniz?

Hocam fitnessa gidemiyorum benim göbeği eritmem lazım eğer, koşu bandı işe yaramazsa her gün protein alamam yani o kadar bütçem de yok her gün tavuk et tavuk et yiyebileceğim. Ne önerirsiniz?

Şekerli ve yağlı yiyeceklerden uzak durmaya çalış. Koşu bandında 12 eğim 5 hız ile yürüyüş yap ben çok yağlı olduğum zamanlarda günde 2 saat kadar yapıyordum 1.5 ay gibi bir sürede erittim fakat ben diyet uyguluyordum. Yani koşu bandı göbeği eritmende işini görecektir.

Hocam fitnessa gidemiyorum benim göbeği eritmem lazım eğer, koşu bandı işe yaramazsa her gün protein alamam yani o kadar bütçem de yok her gün tavuk et tavuk et yiyebileceğim. Ne önerirsiniz?

Koşu bandı yerine yürüsen hem paran cebinde kalır hem de daha sağlıklı, koşu bantları bir süre sonra menisküs yapıyor. Diyette önceliğiniz şeker, yağ, tuzu düşürmek olsun bunlar hem su hem yağ tutar kaba bir görüntü oluşturur. Daha çok lifli ve protein oranına dikkat etsen yeterli kilonun 1,4 veya 1,6 katını alman lazım. 1,5 2 ayda olacak şeyler değildir.

Katılıyorum. Yürüyüş daha mantıklı olacaktır paran cebinde kalır. Ben 1.5 ayda yaptım fakat aşırı yağlı değildim sanırım.

Katılıyorum. Yürüyüş daha mantıklı olacaktır paran cebinde kalır. Ben 1.5 ayda yaptım fakat aşırı yağlı değildim sanırım.

Olabilir, kişinin metabolizmasına da bağlı olarak kilo verirsin.

yürüyüş asla yapmam nefret ederim, eski sporcu olduğumdan koşu tempolarını biliyorum. O iyi, hem tembelim yürüyüşe her gün çıkmam evimin altın da klima altın da koşu yapacağım.

koşu bandı önerebilir misiniz f/p 5 bin bütçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…